130 ÇOCUĞA KIŞLIK GİYSİ

Bir çok kez düzenlediği etkinlikler ve yaptığı yardımlarla gündeme gelen AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları, yeni bir yardım kampanyasına daha imza attı. İnegöl’de yapılan araştırmalar sonucu, zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren ve mülteci olarak ülkemizde hayatlarını idame ettiren toplam 130 çocuğa kışlık giysiler temin etti.

Yayınlama: 14.11.2016
1.430
A+
A-

İlçemizde en aktif kadın kolları olan AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları, yine düzenlediği örnek yardım programı ile gönüllerdeki yerini sağlamlaştırdı.

 

130 ÇOCUK KIŞA GİYSİYLE GİRECEK






İlçe genelinde bir araştırma yaparak durumu olmayan öğrencilere ulaştıklarını belirten İnegöl AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, “AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanlığı olarak, toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalışmaktayız ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermekteyiz ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmaları kapsamında, çocuklarımızın durumu araştırılmıştır. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemizde zor şartlar altında yaşam mücadelesi vererek eğitimlerini sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahibi, yetim ve mülteci olarak kışlık giyim ihtiyacı olan çocuklarımızın olduğunu tespit edilmiş ve kendilerine yaklaşan kış mevsiminden önce kışlık giyim verilmesi yönünde yönetimimizce karar alınmıştır. Tespit edilen 130 ihtiyaç sahibi çocuğumuza mont ve bottan oluşan kışlık giysiler teslim edilmiştir” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten Leblebici, “Hayırseverlerimizin, İlçe yönetim kurulumuzun, kadın kolları yönetim kurulumuz ve mahalle başkanlarımızın destekleri ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşamaktayız, çocuklarımızın yüzlerini güldürmüş olmanın verdiği huzurla daha sonraki faaliyetler için moral bulduk. Ak Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanlığı olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım edilmeye devam edilecektir. Giyim alan çocuklarımıza hayırlı olmasını, sağlık mutluluk içinde yaşamalarını diliyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş