137 ÖĞRENCİ İLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bayram sonrası yaz okulunda çalışmaların yoğunlaştığını belirten Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Bülent Acar, 137 öğrenci ile çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yayınlama: 05.07.2017
817
A+
A-

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Bülent Acar, bayram sonrasında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

 

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ






Konu ile ilgili bir açıklamalarda bulunan Altyapı Sorumlusu Bülent Acar, “İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak her yıl düzenli bir şekilde organize edilen futbol okulu çalışmalarına bayram sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALAR KAPALI HALI SAHA DA DEVAM EDİYOR

137 öğrenci ile çalışmaların sürdüğünü belirten Acar, “22 Ağustos 2017 tarihinde ilk çalışma ile başlayan futbol okulumuz Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 15.00 ile 18.00 arasında 89 yeni kayıt olan öğrencimiz ve önceki dönemden kayıt yenileyen 48 öğrencimiz olmak üzere toplam 137 öğrencimizin katılımı ile tecrübeli teknik kadromuz nezaretinde son derece nezih bir ortamda, kapalı olan halı saha tesislerimizde  devam etmektedir” ifadelerini kullandı

 

2 AY SÜRECEK

Yaz futbol okulunun 2 ay süreceğini belirten Acar, “Yaz futbol okulu olarak 2 ay sürecek çalışmalar sonucunda, teknik kadrolarımız tarafından yetenekli görülen sporcularımız kulüp bünyemize dahil edilecektir. Yaz okulu olarak kulübümüzü tercih eden başta öğrenci velilerimiz olmak bütün sporcu kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş