162 EMNİYET MEMURU AÇIĞA ALINDI

Açılış programı nedeni ile İnegöl’e gelen Bursa Valisi İzzettin Küçük, darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “162 Emniyet memuru açığa alınmış vaziyette şu anda. Bunlardan rütbeli olanlar var içlerinde, memur olanlar var. İşlemleri tamamlanmak üzeredir. Durum bundan ibaret şu anda” dedi.

Yayınlama: 19.07.2016
1.141
A+
A-

Vali İzzettin Küçük, Orhan 1 İnegöl Köftecisi’nde öğlen yemeğinde Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş ve İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile bir araya geldi.

 

162 EMNİYET PERSONELİNİN AÇIĞA ALINDI






162 Emniyet personelinin açığa alındığını belirten Vali Küçük, “162 Emniyet memuru açığa alınmış vaziyette şu anda. Bunlardan rütbeli olanlar var içlerinde, memur olanlar var. İşlemleri tamamlanmak üzeredir. Durum bundan ibaret şu anda” dedi.

 

ÖYLE BİR ŞEY YOK

Bursa’da gözaltına alınan komutanın tokatlandığı ile ilgili yayılan söylemleri değerlendiren Vali Küçük, “Burası bir hukuk devleti. Bir tokatlama hadisesi yoktur. Bu olaya katılmaması yönünde kendisi uyarıldı. Israr edince de gözaltına alında.  Hukukta ne işlem tesis edilecekse o tesis edilir. Öyle bir şey yok. Sosyal medya da bende gördüm ama öyle bir şey yok”

 

DEVLET BELGEYLE HAREKET EDER

Gözaltı sayısının artabileceğini ifade eden Vali Küçük, “Sayıda artış olabilir. İncelemeler şu anda devam ediyor ama şundan herkes emin olsun; burası demokratik hukuk devletidir. Yani bunun manası şu; delilsiz, kaynaksız, belgesiz hiç kimse dedikodu ile şunla bunla bir iş tesis edemez. Herkes devletine ve hukuka güvensin. Asla taviz vermeyeceğiz, nasıl olursa olsun. Şurada bu yazıldı, burada şu çizildi gibi şeylerle devlet hareket etmez. Belgeyle, evrakla hareket eder. Öyle sağda solda veya sitelerde çıkan şeylere kimse itibar etmesin arkadaşlar. Bu durumlarda herkes bir şey yazıyor çiziyor. Ama devletin yaptığı şey kesinlikle hukuka uygun olarak yapılıyor. Bunun dışında hiç kimseye delilsiz işlem tahsis edilemez ve biz buna müsaade etmeyiz” şeklinde konuştu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş