230 Kişi Afrin için hazır

İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Afrin Harekatı nedeni ile gönüllü askerlik yapmak isteyen 230 kişinin imzalı gönüllü askerlik talebi dilekçesini Askerlik Şubesi’ne teslim etti.

Yayınlama: 24.02.2018
1.041
A+
A-

İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Arslan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Afrin harekatı nedeni ile gönüllü askerlik yapmak isteyen toplam 230 kişinin dilekçesini Askerlik Şubesi’ne teslim etti.

 

230 DİLEKÇE








Dilekçelerini Askerlik Şubesindeki yetkililere teslim etmeden önce bir konuşma yapan İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Arslan, “Derneğimiz gençlik kollarının tertiplediği Afrin’e gönüllü askerlik kampanyasına derneğimizden 230 üyemiz dilekçe vererek imza attı. Bizler İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak her zaman devletimizin yanında olduğumuzu, aynı zamanda Türk askerlerimizin yanında gönüllü olarak yer almak istediğimiz belirtmek istiyoruz. Bizlerin ve üyelerimizin verdiği bu dilekçeleri Askerlik Şubesi Başkanına teslim edeceğiz. Devletimizin Afrin’de düzenlemiş olduğu operasyonu biz Yozgatlılar olarak desteliyoruz. Doğru bir karar olduğuna inanıyoruz. Her zaman devletimizin yanındayız. Bazı siyasi partilerin bu operasyona destek vermediğini tam tersine terör örgütlerinin yanında olduklarına dair bazı açıklamaları var. Biz bunları esefle kınıyoruz. İnegöl’de Yozgatlılar olarak gerektiğin de devletimizin emrine her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

 

ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR

Arslan, “Geçtiğimiz günlerde Afrin operasyonunda şehit olan hemşerimiz Halil İbrahim Aygül kardeşimiz için derneğimizde bir Mevlid-i şerif okuttuk. Akabinde şehidimizin babası Mustafa Aygül derneğimizde taziyeleri kabul etti. Programımıza Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu, Valimiz İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Kaymakamımız Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ve Emniyet Müdürümüz İlhami Araali ile birlikte siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Bizlerin yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.