93 yaşında torununun torununu gördü

İnegöl’de ikamet eden 93 yaşındaki Ayşe Güven, ülkemizde nadir görülen olaylardan birine şahit olarak, torununun torunu gördü.

Yayınlama: 18.11.2014
1.102
A+
A-

Torununun torununu gören Ayşe Güven, 15 günlük Hira bebeği hem kucağına alarak sevdi hem de torununun torunu için dualar etti.

 

Ayşe Güven’in torununun torununu görme şeceresi ise şöyle: Ayşe Güven, Ayşe Güven’in kızı Emine Akay, Emine Akay’ın oğlu Ahmet Akay, Ahmet Akay’ın kızı Melike Özdemir ve Melike Özdemir’in kızı Hira bebek.






 

Hira bebeğin Annesi Melike Özdemir ve Küçükçalık firmasında çalışan baba Kutsi Özdemir, bebeklerinin dünya gelmesinden son derece mutlu olduklarını ve Ayşe Güven’in de torununun torununu görmesi nedeniyle nadir görülen olaylardan birine şahitlik ettiklerini belirtti.

 

NADİR GÖRÜLEN BİR OLAYA ŞAHİT OLDUK

Ayşe Güven’in ilk torunu olan Ahmet Akay, böyle bir durumun kolay kolay görülemediğini ifade ederek, “Böyle bir şey ülkemizde çok nadiren görülüyor. Torununun torununu görme ise çeşitli yazılara konu bile olmuştur. Anneannem ise benim torunumu gördü. Ve ülkemizde çok nadir görülen bir olaya şahit olduk. İnşallah Hira bebek’te anneannem kadar uzun ömürlü olur” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş