698 Aile erzak kolisi verilecek

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Ramazan Ayı nedeni ile ilçemizde bulunan toplam 698 aile erzak kolisi desteğinde bulunacak.

Yayınlama: 03.05.2018
742
A+
A-

Ramazan Ayı nedeni ile çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, şimdiden programını hazırlamış durumda.

 

İlçemizde durumu olmayan vatandaşlara yaptığı yardımlar ile bir çok gönle girmeyi başaran İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, her ay 444 aileye düzenli olarak gıda yardımını sürdürüyor.








 

Geçtiğimiz kış ayında yardıma muhtaç aileleri unutmayan İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, bin 790 ailenin her birine 30 torba kömür yardımında bulunmuştu.

 

Bir çok yardım kaleminin yanı sıra, İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi marifeti ile 16 ailenin ise evde bakım hizmeti gerçekleştirilmeye devam ediyor.

 

Yapılan düzenli yardımların yanı sıra Ramazan Ayı programını da hazırlayan İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, toplam 698 aileye erzak kolisi yardımında bulunacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.