84 RUHU İLE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

İnegölspor Eski Kulüp Başkanlarından Fikri Bayraktar, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu, teknik heyet ve sporcuları yanı sıra kulübün eski başkan, yönetici, teknik direktör ile sporcularını yemekte ağırladı.

Yayınlama: 15.07.2020
858
A+
A-

Yemek öncesi açıklama yapan Fikri Bayraktar, şunları söyledi:

“Öncelikle Play-Off’lara kalma başarısı gösteren yönetim kurulumuzu, teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. 1984-85 sezonunda bu İnegölspor’u kurarak, başarılı idarecilikleri ile bugünlere gelmesini sağlayan o zamanın sporcularını ve idarecileri de çağırdım. Sağ olsunlar beni kırmadılar. Çok teşekkür ediyorum. İnsan yaşlanınca duygulanıyor, kusura bakmayın. Geldiğiniz için çok memnun oldum. İnegölspor bu şehrin kıymeti, değeri. Bu seneki başarılarından dolayı bu genç futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve başkanımı özellikle kutluyorum. Yine kulübümüzün bugünlere gelmesini sağlayan, temel taşları olan başarılı yöneticiliklerini ve antrenörlüklerini devam ettiren arkadaşlarım beni kırmayarak misafirim oldunuz. Çok duygulandım. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum sağ olun.”

 






Münür Kanar ise, “Sevgili dostlar sevgili misafirler. Çok değerli başkanımız Fikri amca bizi davet etti. Bizde davetine icabet ettik. Siz değerli eski yönetici ağabeylerim, büyüklerim, değerli topçularım, değerli hocalarım bugüne kadar İnegölspor’a ettiğiniz hizmetlerden dolayı ben İnegölspor başkanı ve yönetimi olarak, hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere İnegölspor bir marka. Bu marka değerini, değerli futbolcu kardeşlerimle bugünlere kadar getirdik. İnşallah Pazartesi günü saat 21.00da Antalya’da oynayacağımız Manisa maçını kazanıp, İnegöl’e şampiyonlukla dönmek istiyoruz. Bundan da emin olun. Kardeşlerime ve hocalarıma ben güveniyorum. Bununla ilgili hiç tereddüdünüz olmasın. Biz yönetim kurulu kardeşlerim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İnşallah hayırlısıyla şampiyon olup, buraya geleceğiz. İnşallah sizi de gururlandıracağız. Topçu kardeşlerim ellerinden geleni yapacaklar. Bu yemeği bize veren değerli başkanımıza ben buradan tekrar teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

 

Daha sonra söz alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Saygı değer büyüğümüz, ağabeyimiz çok kıymetli başkanımız bu akşam bizleri, İnegöl’ü burada bir araya getirdi. Kendisine bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Orta jenerasyon olarak 2 noktaya temas etmek istiyorum. Bu bizim için çok önemli. 1984-85 yılından itibaren başlayan İnegölspor serüveni, macerası ne adlandırırsanız adlandırın. Bizlerde 14’lü 15’li yaşlarda bu sürecin içerisine kardeşleriniz olarak, başladığımız günden itibaren bu süreci sizlerle birlikte yaşadık. Biz şunu gördük, özellikle İnegölspor marka olmadan önce şehrin kültürüne, birlikteliğine, beraberliğine, bir şehrin topyekûn hareket etme kabiliyetine çok büyük katkı sağlamıştır. Bu şehir İnegölspor ile birlikte olmayı, beraber olmayı, güçlü olmayı öğrendi. Biz şahsım ve jenerasyon olarak, biz bunları özellikle söylememiz, dillendirmemiz ve bizden sonrakilerine aktarmak görevimizdir. Onun için başlangıcından itibaren bugüne kadar İnegölspor’a, İnegöl’e katkı sağlayan tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Burada bulunan büyüklerimiz, sporcu ağabeylerimiz bizlere şehir bilincini öğrettiler. Birlikte hareket etmeyi öğrettiler. Her birine bir İnegöllü olarak teşekkür ediyorum. Tabi bu sürecin içerisinde bizde taraftar ve yönetici olarak bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz.  Bizim için şerefli bir görevdir. Bununla birlikte bu sene itibariyle cansiperane bir mücadele ortaya koyan başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve sporcu kardeşlerimizi ben tebrik ediyorum. İnşallah Pazartesi günü Antalya’da bir mücadeleye tekrar başlayacağız. Bu mücadelede kendilerine başarılar diliyorum. Yine orada hep birlikte olacağız. İnşallah bu işin sonucunu da başarılı bir şekilde,  İnegölspor’a şampiyon olarak döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak söz alan eski kulüp başkanlarından Varol Sarılar ise “Futbolcularımız burada yöneticilerimiz burada bize güç katan daima kendileri ile gurur duyduğumuz geçmişteki futbolcularımız buradalar. Hocalarımız buradalar. Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Ben küçük bir anımı anlatarak sözlerimi tamamlamak istiyorum. Yıl 1988 ve şuan aramızda futbolcu kardeşlerimiz Saffet, Kaptan Nafi, Serhat, Mutlu aramızdalar sağ olsunlar. Birçok ismini hatırlayamadığım oyuncularımız var. Isparta’ya maça gittik. Kafile başkanlığı yapıyorum. Gittik maça çıktık ama daha evvel oyuncularımız ısınıyor. O an 2 polis geldi “Başkanım milli oyuncularınızla fotoğraf çekilebilirmiyiz” dediler. O senede 3-4 tane ümit milli oyuncularımız var. Öyle bir takımız. Türkiye’de gerçekten esiyoruz. Ekol olduk, marka olduk. Sonra maça çıktık ve yendik. Isparta seyircisi bizi ayakta alkışladı. Tek başıma şeref tribününde oturuyorum. Isparta Valisi bile milli oyuncularımızı sordu. Oyuncularımızı kendilerine takdim ettim. Çok büyük bir ilgi gördük. O gün inanın tek başıma olmama rağmen arkamda bir ordu varmış gibi gurur duydum. Adeta tüylerim diken diken oldu. İnegöl adına mutluluk duydum. O mutluluğu o onuru yaşatan futbolcularımız burada. Hepsine bir alkış rica ediyorum. Pazartesi günü de aynı mutluluğu aynı gururu İnegöl adına duyacağımıza eminim. Bunu da sizlerden bekliyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş