116 MAHALLEDE iZiMiZ VAR

İnegöl Belediyesi’nin her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği bu hafta Ortaköy Merkez Camisinde gerçekleştirildi. Cami cemaatiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Alper Taban, “Hamdolsun mahallelerimizin tamamında, 116 mahallemizde izimi var, yaptıklarımız var” dedi.

Yayınlama: 03.01.2020
506
A+
A-

Her Cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınmasının ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta Ortaköy Mahallesi Merkez Camisinde kuruldu. Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğine, cami cemaatinin ilgisi yoğun oldu.

 

MAHALLELİ TALEP VE ÖNERİLERİNİ BAŞKANA İLETTİ








Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkan Yardımcıları; Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından hazırlanan kahvaltıya geçildi. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, Ortaköy Mahallesinin sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Alper Taban’a iletme fırsatı buldu.

 

MAKSAT VATANDAŞA BİR ARAYA GELMEK

Kahvaltının ardından yapılan dualar sonrası Belediye Başkanı Alper Taban, cemaate hitaben bir konuşma yaptı. İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofraları adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini ifade eden Taban, “Bizleri kırmayarak soframıza, davetimize icabet ettiğiniz için buradaki tüm büyüklerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bugün İlçe Başkanımızla, yönetici arkadaşlarımızla Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle sizleri ziyarete geldik. Namazlarımızı burada kılalım, hem de beraberinde zeytin, peynir ve simitle bereket soframızı Ortaköy Mahallemizde kuralım istedik. Tabi aslında bu işin vesilesidir. Bu vesileyle ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Onların sorunlarını, isteklerini, ihtiyaçlarını, taleplerini daha güzel bir şekilde alıp o eksiklikleri gidermek adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

116 MAHALLEDE İZİMİZ VAR

116 mahallede izleri olduğunu ifade eden Taban, “Hamdolsun mahallelerimizin tamamında, 116 mahallemizde izimi var, yaptıklarımız var. Mutlaka yapamadıklarımız ve eksiklerimiz de var. Lakin genç bir ekibi, azimli ve heyecanlıyız. İnşallah eksiklerimizi de dönem sonuna kadar tamamlayacağız. Altyapı, üstyapı, olması gereken sulama suyu, içme suyu bu faaliyetlerimizin tamamıyla ilgili şehrimizdeki eşiklikleri gidermek istiyoruz. Sizden gelen bildirimler sayesinde eksik ve aksakları da daha hızlı bir şekilde gideriyoruz. Ben sürekli olarak bizlere destek olmanızı istiyorum. Çünkü artık teknolojik gelişmelerle birlikte herkes herkese çok kolay erişebiliyor. Geçmişte belki telefonlar, internetler bu kadar gelişmemişti, yoktu. Ama artık her evde hepsi var. Böyle olunca bir yerlere ulaşmak da kolay oluyor. Öneri ya da eleştirileriniz mutlaka oluyordur. Bunları bizlere iletin. Buraya gelmişken de bana iletmek istediğiniz konuları dinlemek istiyorum” diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.