MTTB İnegöl’de kurulacak

Türkiye genelinde teşkilatlanmasını sürdüren Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), önümüzdeki hafta İnegöl’de kurulacak.

Yayınlama: 06.01.2018
1.251
A+
A-

Türkiye genelinde il ve ilçelerde teşkilatlanmasını sürdüren Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), il ve ilçelerde temsilcilik ve şubeler açmayı sürdürüyor.

 

Bursa’nın çeşitli ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), önümüzde ki hafta İnegöl’de de kurulacak.








 

İnegöl’de de kurulması planlanan Milli Türk Talebe Birliği’nin kurucu ilçe başkanlığı görevine Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Mehmet Nuri Aydın’ın getirileceği öğrenildi.

 

MTTB NEDİR ?

1016 yılında kurulan Milli Türk Talabe Birliği, geleceğini kendisi, toplumu ve dünya insanlığı için en iyi şekilde inşa edecek; üniversite gençliğinin taşıması gereken sosyal, kültürel ve fikri donanıma sahip; ahlaklı, kararlı ve gücünü geleneğinden alan bir neslin yetişebilmesi için teşkilat olmak ve her yönü ile Büyük Türkiye idealine ulaşma hedefi ile çalışan bir vakıftır. MTTB’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman gibi bir çok siyasetçi ve devlet adamı yetişmiştir. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.