Sonunu getiremedik

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Serikspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz müsabakanın sonlarına doğru öne geçerken, rakip Serikspor ise uzatma dakikalarında beraberliği yakaladı.

Yayınlama: 20.03.2022
325
A+
A-

Son haftalardaki başarılı performansını sürdüren temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu deplasmanda Serikspor ile karşı karşıya geldi.

İlk devrede iki takım da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sonra erdi. İkinci devrede iki takımın da son gol arayışları sonuçlanmadı. 

Temsilcimiz İnegölspor müsabakanın son dakikalarında İbrahim süngülü ile penaltıdan golü bularak öne geçti. Bu golden sonra Serikspor ataklar geliştirirken, müsabakanın son dakikasında penaltı kazandı. 






Topun başına geçen Seriksporlu oyuncu Furkan Yaman golü atarken, müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

SERİKSPOR; Sezer Yıldırım, Atakan Cangöz, Çınar Tarhan, Furkan Yaman, Gökhan Payal, Y. Onur Arıkan, Ramazan Işık, Sebahattin Usta, İsmail Cengiz, Hasan Bilal, H. Doğan

İNEGÖLSPOR: Gökhan Siverek, Türker Toptaş, İbrahim Sürgülü, Bahadır Taşdelen, Serkan Sözmen, Samet Cantürk, Furkan Özyapı, Fatih Cerlek, Ersel Aslıyüksek, Yusuf Özdemir, Ö. Faruk Ermeç.

SARI KARTLAR; Furkan Özyapı (İnegölspor), Sebahattin Usta, Ramazan Işık, Atakan Cangöz, Sezer Yıldırım, Erdem Koçal (Siverekspor)

GOLLER; İbrahim Süngülü (İnegölspor), Furkan Yaman (Serikspor)

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş