POLİS DEVLETİN NAMUSUDUR

Şimdiye kadar sokakta, yemek yerken, bir çay bahçesinde çay içerken, berberde tıraş olurken, dost meclislerinde, FETÖ-PKK-KCK-PDY-PKK-YPG-DAEŞ… Ve daha nice terör örgütlerini konuşuyoruz. Özellikle ilçemizde, basına yansıyan FETÖ/PDY ve PKK-KCK operasyonları olduğu için onlara ayrı bir parantez açılıyor.   Milletimiz, yıllardan beri hep terör belasını konuştu ve konuşmaya da açıkçası devam ediyor. Bu yazıda aslında bu […]

Yayınlama: 18.04.2017
3.179
A+
A-

Şimdiye kadar sokakta, yemek yerken, bir çay bahçesinde çay içerken, berberde tıraş olurken, dost meclislerinde, FETÖ-PKK-KCK-PDY-PKK-YPG-DAEŞ… Ve daha nice terör örgütlerini konuşuyoruz. Özellikle ilçemizde, basına yansıyan FETÖ/PDY ve PKK-KCK operasyonları olduğu için onlara ayrı bir parantez açılıyor.

 

Milletimiz, yıllardan beri hep terör belasını konuştu ve konuşmaya da açıkçası devam ediyor. Bu yazıda aslında bu terör unsurlarını konuşmak yerine, onlarla mücadele eden kahraman polisimize değinmek istiyorum.








 

Ankara ve İstanbul’daki patlamaların arından İlçemizdeki giriş çıkışlar adeta abluka altına alınmıştı. Terörle Mücadele Ekipleri araçları kontrol ederken, bir yandan da güzergahı kullanan şahısları sorguluyordu.

 

Sorgulamasına sorguluyor, güven vermesine güven de veriyor ama kışın soğuğunda, görev saatleri dışında bile ailesinden feragat ederek, orada bizler için görevlerini sürdürmeleri açıkçası dünyada örneği olmayan bir şey.

 

Sonrasından cereyan eden 15 Temmuz hain darbe girişimi… 15 Temmuz Darbe Girişimi ile beraber polislerimizin görevleri daha fazla arttı. Öyle ki hain örgüte üye olan belki de yanı başındaki adamlar çıktı.

 

O psikolojik durum… Ve devam eden operasyonlar. Sosyal medya üzerinden PKK-KCK propagandası ile operasyonların daha fazla genişlemesi…

 

Sabah ayrı operasyon, akşam ayrı operasyon, gece ayrı operasyon…

 

Sonra birileri de çıkıp ya polis şöyle davranmalı, yok efendim böyle hareket etmeli demez mi bide…

 

Eskilerden gelen bir söz vardır, “Polis devletin namusudur” …

 

Devletin namusuna yol gösterilmez. O zaten yolundan gitmesini iyi bilir.



Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.