Uyanık olalım !

Son zamanlarda gerek ülkemizde gerek ilimizde yada ilçemizde sorunlar ardı ardına gelmeye başladı. Sorunların,sıkıntıların bir kısmı çözüldü bir kısmı çözülmedi kimisi beklemeye alındı derken yeni sorunlar ve sıkıntılar eklendi ve bu böyle seyretmeye devam ediyor.  Peki bu sorun ve sıkıntıların ardı ardına gelmesi ve halkın git gide sabır taşının çatlamaya yüz tuttuğu şu günler acaba […]

Yayınlama: 30.01.2017
11.649
A+
A-

Son zamanlarda gerek ülkemizde gerek ilimizde yada ilçemizde sorunlar ardı ardına gelmeye başladı. Sorunların,sıkıntıların bir kısmı çözüldü bir kısmı çözülmedi kimisi beklemeye alındı derken yeni sorunlar ve sıkıntılar eklendi ve bu böyle seyretmeye devam ediyor. 
Peki bu sorun ve sıkıntıların ardı ardına gelmesi ve halkın git gide sabır taşının çatlamaya yüz tuttuğu şu günler acaba tesadüf mü yada daha doğru bir soru yöneltecek olursak;

Neden bu sorunlar halkın üzerine oynanıyor ?
Neden halk psikolojik tramvaya sevk ediliyor?
Neden halkın, sorumlu odağına hükümet yerleştiriliyor ?
Neden halk zaruri ihtiyaçlarını karşılama yönünde sıkboğaz edilmek isteniyor?
Neden yöneticilerin geçmişlerine yönelik hal ve hareketleri sosyal medya üzerinden yayılarak itibar kaybı ve karalama kampanyaları yürütülüyor ?
Neden halkın gelecekten kaygılı ve yarını belirsiz bir ülke profili çizilmeye çalışılıyor ?
Neden yatırımlar durdurulmaya çalışılıyor ?
Neden katliamlar,suikastler olup bombalar patlıyor ?

Daha yazmadığım bir çok sorun ve sıkıntılar…








Bunların asıl temelinde yatan sebepleri 15 temmuz bize anlattı ve ıspatladı aslında !
Ama bu yaşananlar halkın dirayetini kırıp  son bir kaç ayda halkı isyana teşvik ettirmek ve istedikleri kaos ortamını oluşturmaktır.

Peki sizce bunları ülke genelinde yürüten ve taşeronluk eden kimler ?
Benim aklıma ilk kriptolar geliyor ki,onlardan başka bu kadar takiyyeci bir örgüte herhalde daha rastlanmamıştır. Çünkü her patlamada ve suikastler de üstlenen terör örgütleri başka olsa da fetönün izine illaki rastlanıyor. 

Bürokrasi ve siyasi kanattaki krioptalar temizlenmeden bu sıkıntıların temeline inilemez.Kendince hazırlamış oldukları planları kusursuz ilerliyor gibi, tıpkı 15 Temmuz öncesi halkı koyun sanan bu güruha halk cevabını nasıl verdiyse nasıl yanıldılarsa inşallah tekrar yanılacaklar ve bu aziz millet cevabını verecektir. 

Ama uyanık olmak lazım …



Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.