Bu savaş Türkiye ile geri kalan tüm dünya arasında geçecektir

Türkiye’yi inhisar eyleyip, etrafına bombalar yığarak, Siz kimi kandırıyorsunuz? Üçüncü dünya savaşı yaklaşıyor! diyerek. Gelen üçüncü dünya savaşı falan değil! Dünya’nın Türkiye’ye ilan ettiği bir savaştır. Haçlı dünya bizi dövmeye kalkınca, Rus mu imiş müttefikimiz olan? Hani boğaza atom bombası atmak isteyen. Hani, Ayasofya’dan vazgeçmeyen. Yoksa İran mı? Reis’e “Seni başkan yaptırmayacağız” deyip PKK’ya destek […]

Yayınlama: 22.01.2018
6.733
A+
A-

Türkiye’yi inhisar eyleyip, etrafına bombalar yığarak, Siz kimi kandırıyorsunuz? Üçüncü dünya savaşı yaklaşıyor! diyerek. Gelen üçüncü dünya savaşı falan değil! Dünya’nın Türkiye’ye ilan ettiği bir savaştır. Haçlı dünya bizi dövmeye kalkınca, Rus mu imiş müttefikimiz olan? Hani boğaza atom bombası atmak isteyen. Hani, Ayasofya’dan vazgeçmeyen. Yoksa İran mı? Reis’e “Seni başkan yaptırmayacağız” deyip PKK’ya destek veren. Yoksa Alem-i İslam mı? ( alemliği müspet de İslamlığından baki kalan) Küresel eşkıyanın bir höst demesiyle çil yavrusu gibi darmadağın olan. Ey Müslüman Türkiye’m, yalnızsın! Bir sen, birde seni Yaradan… Sensin nihayet koskoca Alem-i İslam’dan baki kalan.

 

Türkiye herhangi bir savaşa sürüklenmeden önce göbekbapı bulunan Türki Cumhuriyetler Rus uçağı düşürülmesi sebebi ile Rus’un yanında yer aldırılarak ilişkiler soğutulmuştur. Batıyla olan münasebetler Ermeni soykırım iddiası ve Türkiye’nin DEAŞ’a yardım etti suçlamasıyla iyice soğutuldu. Hatta batı dünyasının efkâr-i umumisi Türkiye’ye düşman gözüyle bakmaktadır. Gezi tipi bir iç ayaklanma ve neticesinde olacak müdahaleye de zemin oluşturamamalı neticesinde. Türkiye’yi bir savaşa sokmaya çalışıyorlar.








 

Özellikle Suudi Arabistan’ın İslam Birliği tatbikatından sonra Türkiye’nin Alem-i İslam üzerindeki etkisi ve Erdoğan’ın Lider olarak kabul edilmesi Haçlı Emperyalist dünyayı Türkiye’yi bu dini bağlardan

koparmaya mecbur etmiştir. Herhangi bir savaşa sokulmadan Türkiye tecrit edilip yalnızlaştırılmaya

başlamışlardır. Suudi Arabistan, Mısır,Pakistan,Irak,BAE,Bangladeş, Libya…. Hülasa birkaç tanesi hariç tüm İslam alimin yönetimi o diyarların FETO’larına yani NATO’ya teslim. Yani Küresel eşkıya ABD’ye!

 

Kafkaslar, Bosna, Suriye, Irak hülasa Türk Müslüman coğrafyalarını ateşe vermeleri ve şimdi de Türkiye’yi savaşa sokmaya çalıştıkları Türk’ün İslam sancağını yeniden kaldırabileceği korkusundandır.

Özellikle 15 Temmuz’u başaramayınca FETO’süz kalan tek Müslüman devlet, FETO-NATO’nun hakimiyet sağlayamadığı, gücü kuvveti müspet tek Müslüman ülke Türkiye’yi çetin ve  zorlu bir savaşa sürüklüyorlar! Topyekun bir saldırı olabilmesi için PKK-PYD ile altyapı oluşturuluyor. 2016’da Bulgar ve Yunan sınırlarımıza 8bin tır silah ve mühimmat depolamışlardı. Ve şimdi de 5bin tır dolusu silahı pkk-PYD’ye veriyorlar. Bu savaş Çanakkale gibi bir savaş olabilir. Türk ve geri kalan dünya gibi. Türkiye ile savaşmak için Mısır’dan Müslüman getirebilirler, Çanakkale’de Hintli Müslüman’ı Türk’e karşı savaştırdıkları gibi. Ben bu minvalde değil korkak Suudileri Kıbrıs’tan bile endişe ederim.

 

Kazanır mıyız bu savaşı? Kazanıp da kaybeder miyiz, Çanakkale’de olduğu gibi. Yeniden bir Lozan mı gelir? Allah-u A’lem ama bildiğim tek bir şey var ki; oda Türkiye Müslüman’ının bu savaşa zaten hazır oluşudur! Ömrü; yaşamak mecburiyetinde bırakıldığı hayatla zaten savaş halinde. Fuhşiyatla, haramlarla, melaneti emreden sistemle hep savaş hali yaşamaktadır. Ruhen zaten hazırdır savaşa. Ruhu zaten savaş halinde olan Türkiye’min ne birinci, ne ikinci, nede sonuncusu olacaktır bu savaş!

 

Bu savaş Türkiye ile geri kalan tüm dünya arasında geçecektir.



Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.