İl olmak İnegöl’ün hakkı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı İlhan Demiröz, dün CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demiröz, “İnegöl’ün kabuğuna sığmadığını belirten Demiröz, “İnegöl’ün il olması hakkıdır” diye konuştu.

Yayınlama: 13.03.2015
981
A+
A-

CHP Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı İlhan Demiröz, CHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

PARALARIMIZLA YAPILAN ŞEYLER ÇÖKMEYE BAŞLADI






Dün gerçekleşen ziyarette yönetim kurulu üyeleri ve partililerle Milletvekili Aday Adayı İlhan Demiröz’ü karşılayan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, “İç Güvenlik Yasası nedeniyle Meclisteki çalışmalarının yoğunluğu sebebiyle bizleri ziyaret edemeyen milletvekilimiz İlhan Demiröz, bugün ilçe örgütümüzü ziyarete geldiler. Milletvekilleri arasındaki tek aday adayımız. Kendisine başarılar diliyoruz. İnegöl’de ve Türkiye’de AKP’nin çatıları çöküyor. Önce Mer-Pa, şimdi de 3 ay önce açılan yeni Devlet Hastanesinin Acil Servisinin çatısı çöktü. Güzel şeyleri her zaman destekliyoruz. Ama alelacele bizim paralarımızla yapılan şeyler çökmeye başladı. Bunu da size iletmiş olalım” dedi.

 

BİZLERİ TEKRAR MECLİS’E GÖNDERMESİNİ İSTİYORUZ

CHP’nin demokrasinin en güzelini Bursa’ya yaşattığını ifade eden CHP Bursa Milletvekili, 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı İlhan Demiröz, İnegöl’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “17 ilçe olduğu gibi İnegöl’de bizim evimiz. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin en güzelini Bursa’ya yaşatıyor. Herkes el ele tutuşmuş koşar adımlarla iktidara gidiyor. 2 bin 822 kişi aday adayı olmak üzere başvurdu. 460’ı kontenjan için, 491 arkadaşımız merkez ataması için, 1871 kişi de ön seçimle meclise gelmek için aday adayı oldu. Bunların arasında ben de varım. 7 Haziran Türkiye’nin bir dönüm noktası olacak. 7 Haziran’da CHP iktidar olacak. Genel Başkanımız da Başbakan olacak. 4 yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştık. Şimdi bir 4 yıl daha edindiğimiz tecrübeleri yeni döneme de aktarmak istiyoruz. Partimizden, örgütümüzden bizleri tekrar Meclis’e göndermesini istiyoruz” dedi.

 

SIKINTILARI KÖYLER DE YAŞIYOR

İnegöl’ün kabuğuna sığmadığını belirten Demiröz, “İnegöl’ün il olması hakkıdır. Biz mecliste İnegöl’ün il olması için kanun teklifi verdik, ama kabul edilmedi. Sanayisiyle ekonomisiyle bunu hak ettiğini biliyoruz. İnegöl’ü artılarını, katma değerini neden Bursa Büyükşehir başka yerlerde kullansın. Büyükşehir Kanunu sonrası İnegöl Belediyesi’nin de sıkıntı yaşadığını biliyorum. Aynı sıkıntıları köyler de yaşıyor” diye konuştu.

 

MER-PA’YI VE ACİL SERVİSİ MECLİSE TAŞIYACAĞIM

Bir parti üyesinin Mer-Pa’nın ve Acil Servisin çöken çatılarıyla ilgili tepki göstermesi üzerine Demiröz, İnegöl’deki gelişmeleri takip ediyorum. Çöken Mer-Pa çatısı ve acil servis tavanı hakkında soru önergesi hazırlayarak meclise sunacağım. Bu konuların üzerine bizzat gideceğim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş