15 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği 3 operasyon sonucunda 15 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yayınlama: 09.06.2015
740
A+
A-

İşyeri ve özel araçta yapılan aramalar da akla gelmeyen yerlerden çıkan kaçak sigaralar ekipleri bile şaşırttı. 3 kişi gözaltına alındı.

 

ARAÇ KAÇAK SİGARA DOLU






İlçe genelinde kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik çalışmalar yapan İnegöl KOM Amirliği ekipleri, dün sabah saatlerinde şüphelendikleri aracı takibe aldılar. Yapılan takip sonucunda Kemalpaşa mahallesinde durdurulan araç arandı. Araç içinde ve dışında yapılan aramalar da aracın bagajı, kaputu, koltukları, torpido, koltuk altlarında gizlenmiş 7 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araç sürücüsü 34 yaşındaki C.T. yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yapılan sorgulama sonucunda sigara sevkiyatı yapılan işyerine de baskın düzenlendi. Yenice Mahallesindeki işyerine düzenlenen operasyon da ise 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. İşyeri sahibi 53 yaşındaki A.Ö. de gözaltına alındı.

 

Bu şahıslarla alakası olduğu iddia edilen bir işyerine daha operasyon düzenlendi. Orhaniye mahallesindeki işyerine yapılan operasyonda bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. İşyeri sahibi 47 yaşındaki A.P’de gözaltına alındı.

 

100 BİN LİRA DEĞERİNDE

Ele geçirilen toplam da 15 bin paket kaçak sigaranın piyasa değerinin 15 bin lira olduğu bildirildi. Gözaltına alınan 3 şahıs hakkında işlem yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş