2.OSB’de ki ilk yangın ucuz atlatıldı

İnegöl’ün girişimci sanayicileri tarafından kurularak hayat geçirilen 2.OSB tarihinin ilk yangınını ucuz atlattı. Bir mobilya fabrikasının deposunda çıkan yangın ucuz atlatıldı.

Yayınlama: 15.04.2014
814
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre yangın, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde Mustafa Akyol’a ait Odam Mobilyanın ambalaj malzemelerinin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının mesai saatleri içerisinde çıkması işçilerin erken fark etmesini sağlarken, alevleri fark eden çalışanlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

 

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve itfaiye eri sevk edildi. 112 acil servis ekipleri de olası bir yaralanma veya zehirlenmeye karşı olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri de güvenlik amacıyla olay yerine gelerek yangın mahallinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek yanan karton ve ambalaj malzemelerini söndürmek için mücadele ederken, fabrika çalışanları da yanan kartonları elleri ile dışarı çıkarttılar. Yoğun duman altında canlarını tehlikeye atarak işyerlerini kurtarmaya çalışan firma çalışanlarının da yardımıyla alevler kısa sürede kontrol altına alındı.






 

Alevlerin söndürülmesinin ardından küle dönen malzemeler iş makineleri yardımıyla depo dışına çıkarılırken, itfaiye de uzun süre yanıcı maddelerin bulunduğu depo bölümünde soğutma çalışması yaptı.

 

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş