3 KİŞİ TUTUKLANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiası ile gözaltın alınan ve ardından adliyeye çıkarılan 4 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 03.01.2017
1.575
A+
A-

İnegöllülerin yeni yıla huzurlu bir şekilde girebilmelerini sağlamak amacıyla sıkı güvenlik tedbirleri uygulayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM ve Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa Uyuşturucu Grup Amirliği ekiplerinin desteği ile gece boyunca umuma açık mekanlarda uygulama yaptı. Bazı ev ve işyerlerine baskınlar yapılırken, İnegöl merkez ve Yeniceköy mahallesinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen 4 kişi ile uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 7 kişi gözaltına alındı.

 

Yeniceköy mahallesindeki bir eve yapılan baskında ev didik didik aranırken, evin tuvaletindeki klozetin içinde 105 gram esrar ile 25 adet paket halinde satışa hazır metanfetamin, evdeki gizli bölmelerde 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet dürbün, 25 adet tabanca fişeği ve 2 adet kasatura ele geçirildi. Evde bulunan İ.B ve F.G, gözaltına alındı. İnegöl genelinde yapılan uygulama ve operasyonlarda toplam 300 gram esrar ile 100 gram metanfetamin ele geçirilirken, toplam 11 kişi gözaltına alındı.








 

Gözaltına alınan 11 kişiden 7´si uyuşturucu madde kullanmaktan haklarında işlem yapılarak serbest bırakılırken, uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen S.Y., S.G., İ.B. ve M.D. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

 

Adliyeye sevk edilen F.G yurt dışı yasağı, adli kontrolle serbest kalırken, S.Y, İ.B ve M.D tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.