Ahır çöktü hayvanlar telef oldu

Deydinler Mahallesi’nde Selahattin Külcü’ye ait büyükbaş havyaların bulunduğu ahır, yoğun kar yağışına dayanamayarak çöktü.

Yayınlama: 02.01.2015
613
A+
A-

Dün gece geç saatlerde meydana gelen olayda Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selahattin Külcü’ye ait Deydinler Mahallesi’ndeki büyükbaş hayvanların bulunduğu ahır kar kalınlığına dayanamayarak çöktü. Ahırın çökmesi sonucu 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Çalışmanın sonucunda 50’ye yakın büyükbaş kurtarılırken, 10 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

 

BAŞKAN AKTAŞ ZİYARET ETTİ






Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti eski İlçe Başkanı Bülent Temelli ile partililer olay yerine giderek, Selahattin Külcü’yü ziyaret ettiler.

 

ZARARIM 200 BİN TL

Ahırın çökmesi sonucu hayvanları telef olan Selahattin Külcü, 60’a yakın büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırın kar nedeniyle çöktüğünü belirterek, “Akşam saat 8 gibi bakıcı eve gelip, ahırın çatısının çöktüğünü söyledi. 1000 metre büyüklüğündeki çatının üzerinde yaklaşık 80 cm kar vardı. Yapı çok eski de değil 5-6 yıllık.  Olayda 10 büyük hayvan telef oldu. Sevindiğimiz konu can kaybı yok. Telef olan hayvanlarla birlikte maddi zarar yaklaşık 200 bin TL” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş