CANİ EVLAT CEZA EVİNDE ÖLDÜ

İznik’de anne babasını öldürüp toprağa gömdüğü ortaya çıkan ve İnegöl’de yapılan yargılama sonucunda iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen Kenen Öner, cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Yayınlama: 20.02.2017
3.775
A+
A-

Alınan bilgiye göre, 2008 yılında kaybolan, cesetlerine ait parçalar geçen yıl evlerinin bahçesinde toprağa gömülü halde bulunan annesi Emine Öner ve babası Ahmet Rafik Öner’i öldürme suçundan İnegöl’de yargılanan ve iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Kenan Öner, hükümlü bulunduğu Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde şeker koması sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

OLAY
Kaybolduklarında 82 yaşında olan Ahmet Refik ve 73 yaşındaki eşi Emine Öner’den haber alamayan komşuları, 21 Nisan 2008’de polise haber vermişti. Çift, arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı. İznik Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadelerine başvurulan çiftin çocukları Zeliha Bedel ve Kamil Öner, olaydan kardeşleri Kenan Öner’i sorumlu tutmuştu.






Suçlamayı reddeden Kenan Öner, bir yıl sonra polis tarafından gözaltına alınmış ancak emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Soruşturma kapsamında geçen yıl Eylül ayında Öner çiftinin evinin bahçesinde yapılan kazıda, çiftin çürüyen cesetlerine ait parçalar bulunmuş, bunun üzerine yeniden gözaltına alınan Kenan Öner tutuklanmış ve hakkında açılan dava sonucunda iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmıştı.

Bu arada, sanık Kenan Öner’in 2005’ten bu yana haber alınamayan eşi Canan Öner’in bulunması için başlatılan çalışmalar halen sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş