Düğüne giderken kaza yaptılar

İnegöl’de Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen kaza, AK Parti İlçe Başkanlığında şok etkisi yarattı. İlçe Başkanlığı tarafından programlanan düğün ziyaretlerine giden Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz ile Berat Ertopuz’un içinde bulunduğu otomobil traktörle çarpıştı. Kazada otomobil ve traktör kullanılmaz hale gelirken, kazazedeler olayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Yayınlama: 18.08.2014
886
A+
A-

Kaza, saat 21.00’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda meydana geldi. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz yönetimindeki 16 KJM 61 plakalı otomobil, Burhaniye Mahallesi Hazine Sokak’tan Ahmet Türkel Çevre Yoluna çıkan 56 yaşındaki Ramazan Ok yönetimindeki 16 PD 139 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün ön kısmı koparak, yaklaşık 40 metre ileri savrulurken otomobil karşı yola geçerek  durabildi.

 

Kazada, sürücüler Süleyman Yılmaz ve Ramazan Ok ile otomobilde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Ak Parti’li Belediye Meclisi Üyesi Berat Ertopuz yaralandı.








 

Düğüne katılmak için Kansu, Yılmaz ve Ertopuz’u bekleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kazayı duyar duymaz olay yerine gelirken, yaralılardan Adil Kansu, Süleyman Yılmaz ve Berat Ertopuz olay yerinden geçen özel bir otomobil ile hastaneye götürüldü. Traktör sürücüsü ise 112 Acil Servis görevlilerince İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaza ardından AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve parti yöneticileri hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli,  kazada hafif yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduklarını belirterek, “Arkadaşlarımız bir düğüne giderken çevre yolunda traktörle çarparak kaza yaptı. Belediye başkan yardımcımız Adil Kansu, belediye meclis üyelerimiz Süleyman Yılmaz, Berat Ertopuz ve traktör sürücüsü Ramazan Ok, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Durumları şu an itibariyle iyi” diye konuştu. 

 

Kaza esnasında Bursa’da bir programda olan Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ise İnegöl’e gelerek kazaya karışan Adil Kansu, Berat Ertopuz ve Süleyman Yılmaz’ın sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.