Emniyet’ten falcı uyarsı

Eskişehir’den gelip İnegöl’de fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık yapan bayanların yüzleri teşhir edildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 02.12.2014
633
A+
A-

Emniyet ekipleri, Eskişehir ve bazı illerde dolandırıcılık olaylarına karışan bu bayan falcılardan uzak durulmasını istedi. Biri 19 diğeri ise 23 yaşında olan “Bircan Yaylagül” adlı aynı kimlik isimlerine sahip olan bu bayanların vatandaşları dolandırıldığı bildirildi.

 

İnegöl’de birkaç kişiye fal bakma bahanesiyle dolandırdığı bildirilen iki bayanın tespiti, dolandırılan vatandaş tarafından tespit edildi.






 

Geçtiğimiz gün A.A. isimli vatandaşlar Atatürk bulvarı üzerinde yaya olarak gezerken, bu falcılara denk geldi. İki falcının söylemlerine kanan vatandaşlar, cebindeki bin lirayı falcıların eline koydu. Parayla el falı bakma bahanesiyle 600 lirasını göz göre göre çaldıran vatandaş şikayetçi oldu. Emniyet ekipleri tarafından yakalanan iki bayan gözaltına alındı.

 

“BİRCAN YAYLAGÜL”

Aynı isimle dolandırıcılık yaptıkları bildirilen iki bayan dün çıkarıldığı mahkemece serbest kalırken, aynı olaylardan çok sayıda sabıkaları olduğu bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş