Gürseren’in okulunda hazin tören

İnegöl’de geçen Cumartesi günü minibüsün çarpması neticesinde hayatını kaybeden lise öğrencisi için okulda tören düzenlendi. Hayatının baharında hayata gözlerini yuman öğrencinin arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.

Yayınlama: 25.03.2014
1.006
A+
A-

Cumartesi günü İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan Gürsel U.’nun kullandığı minibüs, Yağlı Tohumlar mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 17 yaşındaki Nene Hatun Kız Meslek Lisesi Saç Bakım Bölümü 12/E sınıfı öğrencisi Gülseren Ceylan’a çarpmış, kazada ağır yaralanan öğrenci hastanede hayatını kaybetmişti.

 

Ceylan, pazar günü Alanyurt Üçevler Camii’nde kılınan cenaze namazını müteakip göz yaşları arasında toprağa verilirken, bugün de okulunda tören düzenlendi.






 

Okul bahçesinde düzenlenen törende duygulu anlar yaşanırken, sınıf arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı.

Okul Müdürü Hakan Esen, “Okulumuzun ve yakınlarının başı sağolsun. Acımız çok büyük, söyleyecek söz bulamıyorum. Sessiz, sakin, hanımefendi bir kızımızdı. Cenazesine katıldık, ailenin durumu çok zordu. Allah insanı evladı ile imtihan etmesin” dedi.
Gülseren Ceylan için her birlikte Fatiha okundu. Tören sırasında öğretmen ve öğrencilere hatim dağıtıldı. Hatim duasının ise öğretmen ve öğrencilerin Ceylan ailesini taziye ziyaretinde okunacağı bildirildi. Gülseren Ceylan’ın sırasına fotoğrafı ve karanfiller konuldu. Sınıf arkadaşları göz yaşlarını gizleyemezken, en büyük acıyı ise sıra arkadaşı yaşadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş