Hırsızlık zanlıları tutuklandı

İnegöl ve Yenişehir’de hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiası ile geçtiğimiz gün gözaltına alınan 4 zanlı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlama: 21.05.2014
845
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Pazar gecesi Boğazköy mevkiinde Türk Telekom’a ait fiber optik kabloları kesip zarar veren O.Y., R.Y., D.E., C.D., O.Y. ve Ö.B. isimli 6 kişi, buradan da Boğazköy mevkiindeki bir restorana giderek kapalı vaziyetteki restoranın buzdolabının motorunu çalmıştı. Ardından Yenşehir’de küçükbaş hayvan hırsızlığı olayına karışan 6 zanlı, gelen ihbarlar üzerine harekete geçen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakayı ele vermişti.

 

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan 6 zanlı, önceki gün ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmişti. 6 zanlıdan O.Y. ve Ö.B. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, O.Y., R.Y., D.E., C.D. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkemeye sevk edilen hırsızlık zanlılarının 4’ü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş