İnegöl’de minik Buğlem yası

Rahatsızlığı nedeni ile sosyal medyadan bütün İnegöl’ün ve Beşiktaş Camiası’nın ismini duyduğu minik Buğlem, tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, geçtiğimiz gün sabaha karşı hayata gözlerimi yumdu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 26.12.2014
786
A+
A-

Yaşadığı rahatsızlık nedeni ile sosyal medya üzerinde başlatılan kampanya sonucu İnegöl’ün tanıdığı 4 yaşındaki Buğlem Akşeker hayata gözlerini yumdu.

 

Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesinde tedavisi süren minik Buğlem Akşeker dün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Küçük Buğlem’in Boşnak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı mezarlığına defnedildi.






 

ÇARŞI İNEGÖL VE FİKRET ORMAN’DAN ÇELENK

Minik Buğlem’in Beşiktaşlı olması nedeni ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Çarşı İnegöl Taraftar Gurubu, mink Buğlem’in son yolcuğunda yalnız bırakmayarak çiçeklerle uğurladı.

 

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY MÜSABAKASINA GİDECEKTİ

Hastalığı nedeni ile bir anda bütün Beşiktaş Camiası’nın ve İnegöl’ün gündemine oturan İnci Buğlem, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından ailesi ile birlikte önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş – Galatasaray maçına davet etmişti ama minik Buğlem’in ömrü yetmedi.

 

GERİDE RESİMLERİ VE VİDEOLARI KALDI

Minik Buğlem’in vefatının ardından, sosyal medya üzerinden Buğlem’in resimleri ve videoları yayınlanarak, acının paylaşıldığı ifadeler kullanıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş