İTSO ÜYELERİNE Devlet teşvikleri anlatılacak

Üyelerinin işlerini geliştirmek için muhtelif seminer ve eğitim toplantıları düzenleyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, (İTSO) 12 Mayıs 2016 Perşembe günü bu alanda önemli bir organizasyon daha yapacak. Devlet tarafından verilen desteklerin anlatılacağı seminere katılım ücretsiz olurken 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar kayıt yaptırmak zorunlu.

Yayınlama: 09.05.2016
614
A+
A-

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, seminerde Bazı Bakanlıklar, TÜBİTAK, KOSGEB ve BEBKA tarafından verilen ar-ge, personel istihdamı ve hibe destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verileceğini söyledi. Başkan Anıl, bu desteklerden yararlanmak isteyen işletmelerin proje hazırlık aşamasında dikkat etmesi gerekenlerin anlatılacağı seminerin amacının üyelerinin bu konulardaki bilgilerini güncellemek olduğuna vurgu yaptı.

 

Küçük ve Orta Boy İşletmelerin (KOBİ) rekabet güçlerini arttırmak için devlet tarafından önemli destekler verildiğine dikkat çeken Metin Anıl, söz konusu desteklerden ne şekilde yararlanılacağı ve projelerin nasıl hazırlanacağının önemli olduğunu söyledi. Başkan Anıl, “Yaklaşık 2 saat sürmesi planlanan toplantıda, üyelerimiz için teşvik ve hibelerden yararlanmak için yapmaları gerekenler konunun uzmanları tarafından ayrıntılı şekilde üyelerimize anlatılacak” dedi.








 

Metin Anıl, seminer sırasında Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aslı Hockenberger’in devletin verilen destekler hakkında ayrıntılı bilgiler vereceğini ifade etti. Seminerin çok önemli bir fırsat olduğuna da vurgu yapan Başkan Anıl, “Devletin çeşitli kurumları işletmelere hibe şeklinde çok önemli destekler veriyorlar. Bu desteklerin önemli bölümü karşılıksızdır. Üyelerimiz için çok önemli fırsatlar barındıran bu toplantıya katılımlarını bekliyoruz”diye konuştu.

 

HABER: Cihan EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.