Kazalardan dolayı mahalleli tedirgin

Adnan Menderes Bulvarı Akan Market mevkiindeki meydana gelen trafik kazaları mahalle halkını tedirgin etmeye devam ediyor.

Yayınlama: 09.07.2014
742
A+
A-

Akan Market mevkiinde, dört yol ağzında meydana gelen kazalar mahalle halkını tedirgin etmeye devam ediyor.

 

BUNLARI ARTIK BİRİLERİNİN GÖRMESİ LAZIM








İlçe büyüklerinin bu kazalar bir çare bulması gerektiğini ifade eden Mahalle sakinlerinden İsmail Kırtaş, “Artık tedirginliğimizi üzerimizden atamıyoruz. Sabah kalkıyorsunuz araba dükkâna girmiş. Başka gün bakıyorsunuz araba trafoya çarpmış. Başka bir gün bakıyorsunuz, araba ağaca çarpmış, ağacı öylece aşağı indirmiş. Bunları artık birilerinin görmesi lazım” ifadelerini kullandı.

 

ÖNEMLİ OLAN KARŞI SÜRÜCÜYÜ DE HATAYA ZORLAMAMAKTIR

Dört yol ağzındaki kazaların genelinde araç sürücülerinin suçlu olduğunu gözlediğini belirten İsmail Kırtaş, “Adamlar araçlarını nasıl kullanıyor anlamıyorum. Dört yol ağzına geldiğiniz zaman yol sizin olsa bile biraz daha sabretmeniz lazım. Burada kaza yapan adamlar sabır değil de ben nasıl önce geçebilirim derdinde. Şoförlük kendinizin arabayı kontrol edebilmesi değildir. Önemli olan karşı sürücüyü de hataya zorlamamaktır” ifadelerini kullandı.

 

HER AN KAZA OLABİLİR ENDİŞESİ TAŞIYORUZ ARTIK

Son olarak sorumlu kurumlara seslenen Kırtaş, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Ben sorumlu kuruluşlara seslenmek istiyorum. Genellikle suç sürücülerde ama hasarı veya yaralanmaları en aza indirmek için bir mevkide çalışmalar yapmalarını bekliyoruz. Gerçekten mahalle olarak bu durumdan memnun değiliz. Her an kaza olabilir endişesi taşıyoruz artık.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.