Kundakçılar yakalandı

İnegöl’de geçtiğimi günlerde nakliye TIR’larını kundaklayan iki şahıs emniyet ekiplerinin ısrarlı takipleri sonucunda yakalandılar. Şüphelilerin TIR’ları alacak-verecek meselesi nedeniyle yakmak istedikleri iddia edildi.

Yayınlama: 03.06.2014
906
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 21.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak üzerinde meydana gelmişti.

 

İddiaya göre, sokak üzerinde park halinde bulunan bir nakliye firmasına ait TIR, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklanmaya çalışıldı. TIR’ın sağ arka tekerine yanıcı madde dökerek ateşe veren şahıslar, çevrede bulunan işletmelerde çalışmakta olan vatandaşlar tarafından fark edilince hızla olay yerinden kaçtılar. Yangına ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, daha sonra olayı İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangın, TIR’da maddi hasara neden oldu.






 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyet ekipleri tarafından çevrede bulunan güvenlik kameralarından teşhis edilmeye çalışılan şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatılırken, TIR’ı kundaklayan kişilerin kimlikleri yapılan araştırma sonucunda belli oldu. Şaban A. ve Yalçın A., polisin yürüttüğü çalışma sonucu dün yakalandı. İfadeleri alınmak üzere karakola götürülen iki şüpheli, burada verdikleri ifadesinde TIR’ı yakmak istemelerinin sebebini de açıkladı. Yalçın A. ve Şaban A., TIR sahibinden alacakları olduğunu, ancak paralarını alamadıkları için TIR’ı kundakladıklarını itiraf ettiler. İki şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş