Uyuşturucu Almak İçin Anaokulunu Soyan Hırsız Kamerada

Bursa’da uyuşturucu satın alabilmek için anaokulundan laptop çalan hırsız, okulun güvenlik kameralarına yakalandı.

Yayınlama: 18.08.2017
1.082
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Anaokulu’na gece geç saatlerde hırsız girdi. Okulun alarmının çalmasıyla kaçan hırsızın peşine düşen polis, okulun güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Dizüstü bilgisayarı çalıp kaçan zanlının hırsızlık anı saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerden yola çıkan Hırsızlık Büro ekipleri isminin M.K. olduğu tespit edilen zanlıyı kısa sürede yakaladı. M.K. ifadesinde dizüstü bilgisayarı uyuşturucu alabilmek için çaldığını ve uyuşturucu karşılığında dizüstü bilgisayarı S.S.(22) isimli şahsa verdiğini itiraf etti.

Polis M.K.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda S.S.’yi de gözaltına aldı. S.S. dizüstü bilgisayarı M.K.’den aldığını ve M.K.’ye uyuşturucu verdiğini itiraf ederek, bilgisayarı H.İ.S. isimli bir başka kişiye 250 liraya sattığını söyledi. Bunun üzerine H.İ.S.’yi de gözaltına alan polis, dizüstü bilgisayarı ele geçirdi. Laptop, incelemelerin ardından okula geri verilirken, gözaltına alınan M.K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.






https://takipci33.com/instagram-begeni-satin-al/



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş