Yaralılar aracın tavanı kesilerek çıkarıldı

İNGAZ mevki yeni hastane yolu üzerinde meydana gelen ve 2 otomobilin karıştığı kazada, bir otomobil yan yatarak refüje çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar aracın tavanı kesilerek çıkarıldı.

Yayınlama: 27.10.2014
808
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, İNGAZ istikametinden gelen Serdar Şahin yönetimindeki 06 HA 3673 plakalı otomobil, Mimar Sinan Bulvarı’nda Park Yolu Caddesi’nden Yeni Hastane Kavşağı’na çıkmakta olan Zikri Kaya yönetimindeki 43 ER 071 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın etkisi ile sürüklenen 43 ER 071 plakalı otomobil yan yatarak orta refüje çıktı. Otomobil sürücüsü Zikri Kaya kendi imkânları ile araçtan çıkarken, Türkan Kaya (42), Birgül Kartal (38) ve Sezer Kartal (12) araç içerisinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen İtfaiye Arama Kurtarma Ekipleri, sıkışan yaralıları çıkartmak için yoğun çaba harcadı. Yapılan müdahaleler sonucunda araç içerisinde sıkışan yaralılar aracın tavanı kesilerek çıkarıldı.






4 yaralı, olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis Ekipleri ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yan yatan araç çekici ile olay yerinden kaldırılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş