7. Sınıflar kıyasıya yarıştı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarıda uygulanan etkinlikler çerçevesinde 19 Nisan 2016 tarihinde İlçemizdeki 43 ortaokulun 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla Genel Kültür ve Bilgi yarışması düzenlendi. Bu yarışma ön eleme şeklinde yapılarak aldıkları puan sıralamasına göre final için 6 okul seçilmiş oldu.

Yayınlama: 06.05.2016
794
A+
A-

“7. Sınıflar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” ön eleme sonuçlarına göre; Hacer Salih Yıldız İmam hatip Ortaokulu, Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu, Altıeylül Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve Kocatepe Ortaokulu finalde yarışmaya hak kazanmışlardı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Finale kalan 6 okul İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Güven koordinatörlüğünde, 29 Nisan 2016 tarihinde Vehbi Koç İlkokulunda yeniden yarıştılar. Final yarışmasında ilk 3 dereceyi şu okullar paylaşmış oldu; 1. Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu, 2. Kocatepe Ortaokulu, 3. Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu. İki okulumuz aynı puan alarak yarışmayı bitirdikleri için üçüncülüğü paylaşmış oldular. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz, ileriki bir tarihte diğer bazı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerle birlikte toplu ödül töreninde ödüllendirilecektir. Yarışmaya katılan tüm okullarımızı, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.






 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş