Açılış için Arınç gelecek

Ahıskalı hayırsever Tarık Celaloğulları tarafından kızı ve babası adına yaptırılan Naire Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi ve Hacı Hayrullah Çikayeva Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, okulun açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yapacağını söyledi.

Yayınlama: 11.09.2014
2.023
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Naire Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi ve Hacı Hayrullah Çikayeva Spor Salonu’ nunda incelemelerde bulundu.

 

OKULDA GÜZEL BİR AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Çok değerli Kazak iş adamımızın, hem rahmetli babası adına yaptırdığı spor salonu ve rahmetli kızı adına yaptırdığı anadolu lisesini inceleyelim istedik. Çok değerli idarecilerimiz burada gayretle okulu hazırlamaya çalışıyorlar. Malum önümüzdeki hafta okullarımız açılıyor. Geçtiğimiz günlerde miniklerimizin okulları başladı. Hafta içi Allah nasip ederse çok değerli Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç beyin teşrifleriyle okulda güzel bir açılış gerçekleştirilecek. Tabi belediyemiz bir taraftan çevre düzenlemesiyle alakalı burayı hazırlama ile ilgili çalışmalar var. İnşallah son temizliğinin ardından prırıl pırıl hazır hale gelir. Gerçekten okul çok güzel bir şekilde inşa edilmiş. Ben hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyorum. Burada çalışan, emek harcayan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

KIZ MESLEK LİSESİNİN YERİNE MEYDAN

Sinanbey Mahallesi’ndeki kız meslek lisesinin yerine meydan yapmayı planladıklarını ifade eden Aktaş, “Şimdi İnşallah arka taraftaki 8 dönümlük arsamızda kız meslek lisesi olarak kazandırılmaya çalışılacak ki, Sinanbey Mahallesi’ndeki kız meslek lisesini yıkıp orada kentsel dönüşüm olarak meydan yapmak istiyoruz. Burası yeni okullar bölgesi gibi bir şey olacak. Burada hem spor salonumuz hem de iki ayrı okulumuz olmuş olacak. Bu yer İnegöl için önemli bir yere sahip olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş