AKTAŞ’TAN OKYANUS KOLEJİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla birlikte İnegöl’de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Okyanus Koleji’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yayınlama: 18.10.2016
2.370
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’i Okyanus Koleji ortakları Mehmet Baştürk, Fahrettin Baykan ve Erdoğan Kızmaz karşıladı. Başkan Aktaş, okul yöneticilerine çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

EĞİTİMDE ÖZELLEŞTİRME POLİTİKALARI KALİTEYİ DE YÜKSELTTİ






Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibariyle İnegöl’de eğitim öğretim hayatına katılan Okyanus Koleji’ni ve değerli sahiplerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmek istediklerini söyledi. Özellikle son yıllarda hükümetin eğitim ve sağlıktaki özelleştirme politikaları ve buna dair öğrenci ve velileri teşvik eden destekleri ile beraber bu yönde ciddi bir atılım olduğunu belirten Aktaş, “Bu tabi eğitimde kaliteyi de yükseltiyor. Üçü de birbirinden değerli ağabeyimiz, dostumuz güzel bir oluşum gerçekleştirdiler. Fahrettin Beyi Müteahhitler Derneği Başkanlığından biliyoruz. Erdoğan Bey yıllarca eğitim öğretimin içerisinde yer aldı, idarecilik yaptı, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü yaptı. Ve yaklaşık 12 yıl birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Baştürk ile birlikte 3’ünün ortaklığında teşekkül ettirilmiş bu organizasyon kısa bir süre önce eğitim öğretime başladı” dedi.

 

OKYANUS KOLEJİ İNEGÖL’E RENK KATACAK

Okyanus Kolejinde İnegöl’e renk katacak bir ortam olduğunu ifade eden Aktaş, “Burada çok sıcak bir ortam var. Ben inşaat aşamasındayken de gezmiştim. Artık eğitim öğretim hayatına da başladı. Biz de bugün hem çiçeğimizi takdim edelim hem de bir hayırlı olsun ziyaretine geldik. Gördüğümüz güzellikler karşısında mutlu olduğumuzu, gerçekten İnegöl’e renk katacak bir ortam olduğunu bizatihi müşahede ettik. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak bizler her zaman eğitim öğretime yakın duran bir kuruluş olduk. Destekler verdik, katkılar verdik. Muhakkak özel okullarımızın ticari boyutları da var ama bu noktada verebileceğimiz destek ve katkı varsa biz her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah çok yakın zamanda Okyanus Kolejinin adını eğitsel başarıları, sportif başarıları ve farklı alanlardaki başarılarla da duyarız” diye konuştu.

 

BOŞ ARAZİDEN EĞİTİM YUVASINA

Okyanus Koleji ortakları adına Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk de bir açıklama yaptı. “Biz 3 arkadaş 1 yıl önce böyle bir okul yapılması konusunda bir hayal kurmuştuk” diyen Baştürk, “Bu hayal bugün gerçeğe dönüştü. Okulumuzda anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi mevcut. Türkiye’de eğitim öğretim başlamadan 15 gün önce biz Okyanus Koleji olarak eğitime başlamıştık. Şuanda sanki 10 yıllık bir okulmuş gibi kadromuz ve alt yapımızla İnegöl eğitimine destek vermeye çalışıyoruz. 1 yıl önce burası boş bir araziyken, bugün insan eğitiliyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim gördüğü güzel bir yuva oldu” şeklinde konuştu.

 

AMACIMIZ VAR OLAN BAŞARININ ÜZERİNE BİR TUĞLA DAHA KOYMAK

Baştürk, İnegöl’de gerek devlet okullarında gerek özel okullarda var olan bir başarı olduğuna da dikkat çekerek “Son yıllarda bu başarı artarak devam etmekte. Bizim de Okyanus Koleji olarak amacımız bu başarının üzerine bir tuğla koymak. İddialıyız, hedeflerimiz var. Bizler bugüne kadar İnegöl adına her yola çıktığımızda İnegöl insanının takdirini kazanmışızdır. Bu tecrübeleri biriktirerek Türkiye’de ses getiren bir okul olmak istiyoruz. Bununla ilgili alt yapımız var. Aracımız, gerecimiz, salonlarımız, öğretmenlerimiz… İnşallah ilk yıldan başarı başlayacaktır. Önümüzdeki yıllarda da İnegöl Okyanus farkını görecektir. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş