Altın Nesil’li öğrencilere önyargı semineri

Öğrencileri sınava hazırlama çalışmaları yürüten Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ, Altın Nesil Okullarında 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik sınava hazırlanma süreci ile ilgili bir seminer verdi.

Yayınlama: 19.12.2014
784
A+
A-

Öğrencilerin sınava yönelik önyargılarının olduğunu ve bunların öğrencileri zorluğa şartladığını belirten Dr. Faruk Öndağ, öğrencilerin bu şartlanmalardan kurtulması için yapacaklarını seminer boyunca örneklerle anlattı. Öğrenciler bu seminerle sınavın ön yargılarından ve şartlanmalarından uzaklaştı.

 

ÖNDAĞ’A ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ






Okul Genel Müdürü Necati Barışman, seminerin ardından Dr. Faruk Öndağ’a okula sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Seminere katılan öğrencilere ise bu çalışmadan edindikleri kazanımlar sayesinde öncelikle kendilerine, sonra yakın çevrelerine ve son olarak tüm insanlığa katkı sağlayacağını ifade eden Barışman, seminerin önemini vurguladı.

 

SEMİNER, ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON SAĞLADI

Seminer sonunda öğretmen ve öğrenciler Dr. Faruk Öndağ’ın, “Bi Müsaade Sınavım Var” ve “Haz Çağında Organik Çocuk Yetiştirmek” isimli kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. Altın Nesil Okulları’nda düzenlenen seminer, katılan tüm öğrencilere motivasyon sağladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş