Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi 2015-2016 öğretim yılında başarılarını duyuran yazılı ve görsel medya mensuplarıyla, dereceye giren öğrencilere yönelik kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltının ardından başarılı öğrenciler ödüllerini aldı.

Yayınlama: 03.06.2016
1.198
A+
A-

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Buztaş, Okul müdürü Abdurrahim Mercan, danışman Öğretmen A.Metin Kürümoğlu, okul öğretmenleri ve gazeteciler katıldı.

 

Açılış ve teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, “Okulumuz gerek sağlık alanında gerekse sosyal kültürel alanda başarılarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu yıl Erasmus projeleriyle Almanya ve Portekiz’de uygulamalı staj programları düzenledik. Sosyal kültürel faaliyetler doğrultusunda İnegölde 22, Bursada 7,   Türkiye birinciliği 1 ve Türkiye finalisti 6 öğrencimizle toplamda 36 öğrencimiz derece aldı. Bu başarılarda büyük katkısı olan edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu’na teşekkür ediyorum. Yine değişik yarışmalarda katkı sunan Bahri Pamuk, Suat Türker ve Murat Sorguç’a da teşekkür ederim. Aldığımız başarılarda bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican Beye ve haberlerimizi yayınlayan basın mensuplarımıza da özel teşekkür ederim”






 

Ödül töreni öncesi konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; “Okulunuzu ve başarılarınızı takip etmekteyiz. İlçemiz eğitimine hem sağlık alanında hem de kültür ve spor alanında katkılar sunuyorsunuz. Bu katkılar İlçemizin eğitimi adına çok önemli. İlçemizdeki bu başarılar ilimizde ve Türkiye çapında adımızı duyurmamıza vesile oluyor. Bu başarılarda emeği geçen başta okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürünün konuşmaları ardından ödül törenine geçildi ve başarılı öğrencilere ödülleri verildi. İlçe, il ve Türkiye birincilerinin ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından; İkincilerin ödülleri Okul Aile Başkanı Bünyamin Buztaş tarafından, üçüncülük ve Türkiye finalistlerinin ödülleri edebiyat öğretmenleri Metin Kürümoğlu, Suat Türker ve Bahri Pamuk tarafından verildi.

 

Program sonunda İLESAM tarafından Türkiye birinciliği ve Türkiye finalistlerinin katılımı nedeniyle gönderilen Teşekkür Belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican okul müdürü Abdurrahim Mercan’a verdi ve başarılarının devamını diledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş