Bilican, dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa’da gerçekleştirilen İl Kros Şampiyonası’nda derece alarak Türkiye finallerine kalma hakkı kazanan Sezai Karakoç Ortaokulu ve İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırlayarak ödüllendirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 24.02.2015
3.515
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa’da gerçekleştirilen İl Kros Şampiyonası’nda dereceye girerek Türkiye finallerine kalma hakkı kazanan Sezai Karakoç Ortaokulu ve İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul müdürlerini dün makamında ağırladı. Bilican başarılı öğrencileri ödüllendirerek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

 

FERDİ YARIŞTA İLK 3’TE 2 İSİM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları, hem de ilçemizin ve ilimizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bu kapsamda sportif etkinlikler yarışmalarında derece alan 2 okulumuzun öğrencilerinin başarılarını paylaşarak kendilerine hediye takdiminde bulunduk. İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi;İl Kros Şampiyonası Seçmeleri yarışmalarına katılarak takım olarak Bursa il birincisi olmuşlardır. Takım olarak il birincisi olan öğrencilerimiz Bölge Şampiyonası’nda da üçüncü olarak Türkiye finaline katılma hakkı kazanmışlardır. Kros takımında yarışarak ferdi derece alan öğrencilerimizden Azime Alan ferdi bölge üçüncüsü, Esra Özgül ise ferdi bölge birincisi olarak madalyalarını almışlardır. Türkiye Bölge Şampiyonası Seçmelerinde ilimizi temsil edecek olan; beden eğitimi öğretmeni Mehmet Çetin ve Müdür Yardımcısı Nurettin Sarıcan yönetimindeki kros takımı öğrencilerimiz; Azime Alan, Esra Özgül, Gökçe Karaca, Nurbanu Öziş ve Railya Sevilova’dan oluşuyor” dedi.

 

SPORCULAR DİYARBAKIR YOLCUSU

Sezai Karakoç Ortaokulu’nunİl Kros Şampiyonası Seçmeleri yarışmalarına katılarak takım olarak Bursa il birincisi olduğunu belirten Bilican, “Takım olarak il birincisi olan öğrencilerimiz Bölge Şampiyonası’nda da üçüncü olarak Türkiye finaline katılma hakkı kazanmışlardır. Ayrıca ferdi olarak ise öğrencimiz Azad Karasu bölge birincisi olarak madalyasını almıştır. Türkiye Bölge Şampiyonası Seçmelerinde ilimizi temsil edecek olan; beden eğitimi öğretmeni Mehmet Kırlıoğlu ve Okul Müdürü Mevlüt Korkmaz yönetimindeki kros takımı öğrencilerimiz; Azad Karasu, Berkay Budak, Emirhan Koş, Emre Bozkurt, Baki Yıldız ve Beyhan Mestan’dan oluşuyor. Her iki okuldan öğrencilerimiz ve sorumlu öğretmenlerimiz 01.03.2015 Pazar günü Diyarbakır’da yapılacak olan yarışmaya katılmak üzere 26 Şubat 2015 Perşembe günü ilçemizden yola çıkarak Diyarbakır’a gidecekler. Türkiye Bölge Yarışmasına katılacak olan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş