Eğitim yararına kermes yoğun ilgi gördü

Ortaköy İlköğretim Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenledi. Düzenlenen programa katılım yoğun olurken, Ortaköy, Hayriye, Bahariye, Muratbey köylerinden de öğrenci velileri kermese destek verdi.

Yayınlama: 26.03.2014
1.009
A+
A-

Ortaköy Süleyman Ezim İlköğretim okulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve hayırsever Ezim ailesinin de katılımıyla okul yararına kermes düzenlendi.

 

Veliler tarafından yapılan yemekler, pasta çeşitleri ve tatlılar ile çeyiz eşyaları büyük ilgi gördü.








 

Okul Aile Birliği Başkanı Özay Sütçü, kermesten elde edilen gelirle okulun bazı ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyleyerek eğitime katkı sağlamak isteyenleri kermesten alışveriş yapmaya davet etti. Öğrenci velilerinin köyde üçüncü defa yapılan kermese büyük bir coşkuyla katkı sağladıklarını ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Sütçü, “Okullarımızın her zaman ihtiyaçları oluyor. Bizler de öğrenci velileri olarak okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanmasına biraz olsun katkı yapabilmek amacıyla kermes düzenledik” dedi.

 

Milli eğitim müdürü Mehmet Baştürk ise okulun bu faaliyetlerine katılmaktan mutluluk duyduğunu, bundan sonra kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle başarının daha da artacağını belirtti.

 

Okul Müdürü Mustafa Polat da katılımlarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’e ve hayırsever Ezim ailesine, kermes için emeği geçen okul aile birliğine, öğretmen ve velilere teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.