Gençlik Hareket’inde ziyaretler devam ediyor

İnegöl Ensar Vakfı, gençlik hareketi adı altında dernek ve vakıflara yapılan ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ensar Vakfı gençleri İlim Yayma Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
681
A+
A-

Gençlik Hareketi adı altında İnegöl’de bulunan dernek ve vakıflara ziyaretlerini sürdüren Ensar Vakfı gençleri, bu hafta da İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

İYİ BİRGELECEK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı Yetkilisi Serkan Oral, “İnegöl Ensar Vakfı gençlik hareketi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz dernek ve vakıf ziyaretlerin bu hafta İlim Yayma Cemiyeti ziyareti ile devam ettik.  Yurt Müdürü Mehmet Yurttutan beyefendi ile yapılan istişare toplantısında İnegöl’ümüzde gençlere yönelik faaliyetlerin daha yoğun bir şekilde yapılması, burs verilecek üniversite öğrencilerin belirlenmesi, yurt sorunları ile zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için yapılacak sosyal ve sportif faaliyetlerin artırma çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Birlikten kuvvet doğar sloganı ile bütün vakıflarımızla bir arada daha iyi bir gelecek için çalışmalara devam edeceğiz inşallah” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş