Geri dönüşüm malzemeleri ile defile

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde bulunan anasınıfları geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kostümler ile defile yaptı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
1.488
A+
A-

Anasınıfı öğrencileri geri dönüşüm malzemeleri yaptıkları kostümleri defilede sergiledi.

 

KENDİLERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ KOCAMAN








Konu ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Metin Doğan, “Defilede geri dönüşüm malzemeleriyle hazırlanan kostümler sunuldu. Aynı zamanda kâğıt, cam, poşet, karton gibi malzemelerin geri dönüşebileceğine ve bunun doğamız ve bizim için çok önemli olduğuna dikkat çekildi. Anasınıfı Öğretmenleri Cevriye Oktar, Nagehan Karakuş ve Öznur Kaya’nın hazırladıkları defile Çarşamba günü okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Defileye öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 75 Anasınıfı minik öğrencisinin hazırladığı defileye ilgi yoğun oldu. Defilede geri dönüşüm malzemelerinden çeşitli kostümler yapıldı. Nasrettin Hoca, Süpermen, Keloğlan gibi evrensel düzeydeki karakterler kostümlerle canlandırıldı. Kendileri küçük ama yürekleri kocaman” dedi.

 

Doğan, konuşmasının devamında, ülkemizde yapılan geri dönüştürme çalışmalarınım daha yoğun ve verimli yapılabileceğini, diğer ülkelerdeki geri dönüşüm çalışmalarının yurtseverlik anlayışında önemli bir yer edindiğini söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.