Hacı Kemal Liseleri’nden örnek proje

Hacı Kemal Liseleri 1/b sınıfı öğrencilerinin kutlu doğum etkinlikleri münasebetiyle hazırladıkları ‘Bir iyilikte sen yap’ projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldı.

Yayınlama: 23.04.2014
1.093
A+
A-

Hacı kemal lisesi öğrencileri ‘Bir iyilikte sen yap’ projesi kapsamında öncelikli olarak ihtiyaç sahibi aileleri belirlemek için Kemalpaşa muhtarlığına giderek yardım yapılacak ihtiyaç sahibi aileler hakkında bilgi alıp ön ziyaretlerini yapıldı ve ailelerin ihtiyaçlarını belirlediler.

 

Öğrenciler olan bu ihtiyaca göre aralarında görevlendirme yaparak bir kısmı erzak alış verişine, bir kısmı kıyafet alış verişine bir kısmı da çocuklar için kırtasiye alış verişini giderek ihtiyaçları tamamlamaya çalıştı. Bununla beraber öğrenciler iki ailenin koltuk takımı ve dolap ihtiyaçlarını karşılayarak ailelere teslim etti.






 

Okul müdürü Muzaffer Uzunoğlu; Öğrencilerimiz bu proje kapsamında alan el değil veren el olmayı bilmenin önemine vurgu yaparak, ihtiyaç sahibi ailelere kutlu doğum haftası münasebeti ile ulaşarak öğrencilerimiz ve bu aileler arsında bir köprü kurarak yardımlaşmayı ve kaynaşmayı amaçladıklarını bu vesile ile azda olsa onların mutluluklarını paylaşmak olduğunu söyledi.

 

1-b sınıfı öğrencilerinden Rabia Basmalı, Merve İpek Alımlı ise “Okulumuzun böyle bir proje hazırlayarak bize yardımlaşmanın ve yardım etmenin ne demek olduğunu bir daha öğretmelerinden ve yardım edilen ailelerin mutluluklarını gördüklerinden dolayı çok sevindik. Bize bu imkânı verdiklerinden dolayı okul öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz“ dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş