Hacı Kemal’den Naat Gecesi

Özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri öğrencileri, bu sene ikincisini gerçekleştirdikleri Naat Gecesi’nde salonu dolduran 500’ün üstünde konuğa duygu dolu anlar yaşattı.

Yayınlama: 13.05.2016
942
A+
A-

Birbirinden güzel ve anlamlı şiirlerin, ilahilerin ve hikayelerin seslendirildiği gecede 85 farklı öğrenci  görev aldı.

 

Öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlayan program, Yasir Ailesinin şanlı destanıyla devam etti. Etiyopyalı öğrenci  Emy Belete,  “Demedim mi Demedim mi? Gönül Sana Söylemedim mi?” ilahisini seslendirdi.  Çoğu kişinin tanımadığı, isminin anlamı “iki çul sahibi” olan güzel sahabe, Hz. Zülbicadeyn’in (RA) Efendimizle (SAV) bir araya gelişi anlatıldı. Peygamber Efendimiz (SAV) ve sahabeleri  Hz. Ebubekir, Musab Bin Umeyr’in hayatından kesitler sunuldu.






 

Öğrencilerin solo halde seslendirdikleri ezgiler ve programın sonunda kız-erkek korosunun ayrı ayrı  coşkuyla seslendirdiği  ilahiler salonda ayakta alkışlandı.

 

Okul Müdürü Muzaffer Uzunoğlu: “Güzel ve duygu dolu bir geceydi. Katılımları için velilerimize, performansları için öğrencilerimize, emekleri için öğretmenlerimize minnettarız. Ehil ellerde istidatlar inkişaf ediyor. Naat gecemizdeki performanslar, okulumuz öğrencilerinin yeteneklerinden bir demetti. Ehil ellere ve yetenekli yavrularımıza binlerce teşekkür” dedi.

 

HABER: Uğur KESEN

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş