Hem okul hem dershane

Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Özgen Yıldız, dönüşüm aşamasında kendilerine destek olan AK Parti Bursa Millet Vekili Hüseyin Şahin ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teşekkür ederek, dönüşen okul hakkında bilgiler verdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.09.2014
1.592
A+
A-

Bursa’da dershaneden okula geçiş yapan tek okul Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi, 600 öğrencilik kontenjanı ile 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’na hazır.

 

Önümüzdeki Eğitim Öğretim sezonu itibari ile dershanelerin dönüşüm programı çerçevesince İnegöl’ün dönüşen tek dershanesi İnegöl Uğur Dershanesi yetkilileri basın toplantısı düzenledi.








 

Basın toplantısına Kurucu ortakları ve yönetim kurulu üyeleri Özgen Yıldız, Türker İnkaya, Hüseyin Avni Yıldırım, Düzgün Çelik, Okul Müdürü Bilal Güler ve Rehber Öğretmen Kaan Kanaslan katıldı.

 

AK PARTİ HEYETİNE TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Özgen Yıldız, “Dershanemizin okula dönüşümü sürecinde ilk başvurudan bugüne kadar geçen sürede bizlere göstermiş oldukları destekten dolayı, AK Parti Bursa Millet Vekilimiz Sayın Hüseyin Şahin’e ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanımız. Sayın Bülent Temelli’ye huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliriz. Destekleriyle İnegöl’ümüze Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi gibi nezih bir eğitim kurumu daha kazandırmışlardır. Bilindiği üzere 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumlar Kanununda yapılan değişiklikle özel okula dönüşmek isteyen dershanelerin başvuruları alınmaya başlandı. Dershanelerin özel okula dönüşümü kapsamında İnegöl’de Temel Lise olarak Özel Okula dönüşen ilk dershane İnegöl Uğur Dershanesi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nca ‘Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi’ olarak onaylanıp ruhsatı verilen İnegöl Uğur Dershanesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında hem okul hem dershane olarak faaliyetine devam edecektir. Artık İnegöl akılcı, bilimsel, mantıklı bir eğitim modeline kavuşmuştur. Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi ile öğrencilerin sınav stresleri minimuma inecek, öğrenciler yalınızca not başarı için değil yetenek ve ilgi alanları doğrultusunda da eğitilerek gelecekteki hayatlarında mutlu olacakları mesleğin temellerini atmış olacaklar” dedi.

 

DAHA MÜKEMMEL HALE GELECEĞİZ

Eğitime bambaşka bir bakış açısı getireceklerini belirten Yıldız, “bundan böyle uygulayacakları eğitimin tutucu kalıpları yıkarak günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek doğrultuda olacak. İnegöl Mozaik temel Lisesinin eğitim programını çok titiz çalışmalar ile belirlediklerini önümüzdeki sezon itibari ile özel okul olarak hizmet vermeye her açıdan hazır ve programlarını öğrenci ve veliler ile empati kurup gözden geçirerek daha da mükemmel hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

“HERKES İÇİN ÖZEL OKUL, HERKES İÇİN KALİTE”

Ayrıca İnegöl Mozaik Temel Lisesinin ücretinin 5000 TL olacağını belirten Yıldız, “Herkes için özel okul, herkes için kalite” sloganı ile fiyat politikasını belirlediklerini belirterek, Eğitim-Öğretim desteğinden yararlanan öğrenciler adına devletin okul ücretinin 3.000 TL’sini okula ödeyeceğini, geriye kalan 2.000TL’nin ise veliden tahsil edileceğini belirtti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.