HEM’DEN 2 YENİ KURS

Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir, yeni yılın gelmesi ile birlikte açılacak olan Kantin İşletmeciliği ve Piyano kursları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bu çalışmalar ile Piyano kursları ilk defa HEM bünyesinde açılmış olacak.

Yayınlama: 26.12.2016
5.643
A+
A-

HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, makamında yaptığı açıklamalar ile 2 yeni kurs ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

BELGE OLMADAN İHALEYE GİREMEYECEKLER






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Burhanettin Özdemir, “Kantin İşletmeciliği diğer adıyla ‘açık alan satıcılığı’ kursumuz yeni yılda başlayacak. 36 saatlik bir kurs. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. 7 Ocak’ta kursumuz başlayacak. Kantin ve çay bahçesi işletmeciliğinde ihaleye girmek için gerekli olan bir belge. Şuan ön kayıtlarımız devam ediyor. Başvurmak isteyen vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezi binamıza bekliyoruz”

 

İLK DEFA PİYANO KURSU

“Müzik kurslarımız devam ediyor. Keman, bağlama, gitar, ney kurslarımıza ilave olarak önümüzdeki yıl piyona kursumuzda başlayacak. Bu kursumuzu ilk defa düzenliyoruz. Küçük yaştaki kursiyerlerimize de bu kursa dâhil edeceğiz. Bunun haricinde Bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe ve Auto-Cad kurslarımızda devam edecek. 3 bin çeşit modülümüzle, 200’ün üzerinde ki kurs çeşidimizle yeni yılda kurs açmaya devam edeceğiz”

 

5 BİN KİŞİ BU BELGEYİ ALDI

“Mesleki Yeterlilik Kurumu 48 meslekten Mesleki Yeterlilik Belgesi istiyor. Bu belge içinde akredite olmuş, mesleki yeterlilik belgesi veren kurumlar var. Bursa’da iki tane kurum var ve bunlar mesleki yeterlilik sınavı yaparak bu belgeleri verebiliyor. Mobilya ve tekstil gibi bazı alanlardan bu belge istenmiyor. Bu alanlarla ilgili HEM olarak 40 saatlik bir kurs verip, gerekli belgelendirmeyi yapabiliyoruz. Bu belge Mesleki Yeterlilik Belgesinin yerine geçebiliyor. İnegöl’de daha fazla mobilya üzerine bu belgeyi veriyoruz. 2013 yılı itibariyle başladığımız bu kurstan yaklaşık 5 bin kişi bu belgeyi aldı” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş