İki yılda 2’nci Bursa 1’nciliği

2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kalite Yönetim Sistemi proje yarışmasında İnegöl ve Bursa 1’incisi olarak Ankara’daki finallere kalan, 100. Yıl İlkokulu, aynı proje yarışmasında bu yıl da İnegöl ve Bursa elemelerini 1’incilikle tamamladı.

Yayınlama: 07.05.2014
987
A+
A-

Okul, Kalite Yönetim Sistemi yarışmasında İnegöl ve Bursa’yı temsilen Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Ankara’daki finallerin sonuçları 12 Mayıs’ta açıklanacak.

 

Okulun Kalite Yönetim Sistemi raporunu yazan Kalite Gelişim Ekibi, dün Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’ü makamında ziyaret edip yarışma ve elde edilen başarı hakkında bilgi verdi.






 

GÜZEL BİR SONUÇ BEKLİYORUZ

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Okul Müdürü Mehmet Sait Eriman şöyle konuştu: 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın kaliteli kurum dalında, İnegöl 100. Yıl İlkokulu ilçede 1’inci olarak Bursa’da 51 okul arasına girdi. Daha sonra bu 51 okul arasında da 1’inci olarak ilimizi temsilen Ankara’da seçmelere katıldık. Ayrıca 12 Mayıs tarihinde de seçmelerin sonuçları açıklanacak. İnşallah oradan da güzel bir sonuç bekliyoruz.

 

DAHA PROFESYONEL VE İDDİALI OLARAK HAZIRLANDIK

Okul Müdür Yardımcısı ve kalite koordinatörü, aynı zamanda ekip lideri olan Turgay Tüloğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Okulumuz 2011 yılından beri bu sürecin içerisinde. Daha önce de İnegöl ve Bursa 1’incisi olup Türkiye finallerinde ilimizi temsil etti. Bu defa daha dinamik bir ekiple daha profesyonel ve iddialı olarak hazırlandık. Umarım Türkiye finallerinde de iyi başarılar elde edeceğiz.

 

GURUR VERİCİ, ŞEREF VERİCİ BİR ÇALIŞMA

100. Yıl okulunun da bu alanda daha önce başarılar elde etmiş bir okul olduğunu ifade eden İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise şunları kaydetti: Bilhassa derlenen, toparlanan, eğitim ve kalite adına birçok yeniliklere katkısı olan okulumuzu ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Kaliteli kurum ve kaliteli ekiple ilgili de İnegöl’ümüzün uzun yıllardan beri başarıları var. Daha önceki yıllarda da İnegöl’den bir okulumuz Ankara’daki finallere katılıyordu. Başkent Öğretmen Evindeki törenlerle de Sayın Bakanımızın katılımıyla ödüller veriliyordu. Ben de bu programlara katıldım. Gurur verici, şeref verici bir çalışma. Öncelikle bu yarışmalarda ilçe birincisi olmak çok önemli… Onun öncesinde ise bu projeye katılmak, gönül vermek de önemli. İlçede derece alamayan diğer arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Muhakkak onlar da daha sonraki dönemlerde derece alacaklardır. İnşallah Ankara’da da okulumuz ilk 10’a girer. Tabi ilk 10’dan sonra da niçin 100. Yıl okulu 1’inci olmasın. İnşallah oradan da dereceyle dönersiniz. Eğer Bursa’da bir derece varsa, muhakkak İnegöl ordadır. 17 ilçe arasında bizim 17’de 1 olmamız gerekirken, İnegöl her zaman yüzde 50 derece almıştır. Bu sportif başarılarda da, kültürel başarılarda da, projelerde de böyle olmuştur. Yani İnegöl Bursa’nın yarısı. Yurdun dört bir yanında öğrencilerimiz yarışmalarda mücadele ediyor. İnşallah bu çalışma da Ankara’da alınacak başarıyla taçlanmış olur.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş