İnegöl Kültür Vakfı birinciliğe doymuyor

İlim Yayma Cemiyeti tarafından İnegöl’de organize edilen İmam Hatip Ortaokulları arası Bilgi Yarışmasında Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve İnegöl Kültür Vakfı Özel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu öğrencisi Selim Berk Kahraman birinci oldu.

Yayınlama: 07.05.2015
1.840
A+
A-

İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen ve İnegöl’den 6 okulun katıldığı bilgi yarışmasında ipi İnegöl Kültür Vakfı Özel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu öğrencilerinden olan Erdem Beyazıt İmam Hatip ortaokulu öğrencisi Selim Berk Kahraman göğüsledi.

 

Konuya ilişkin İnegöl Kültür Vakfı Özel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: İ.Y.C.’nin düzenlediği “İnegöl İlçesi İmam Hatip Ortaokulları Bilgi Yarışması”na İnegöl ilçemiz imam hatip ortaokullarından altı okul katılmış olup,  06 Mayıs 2015 Çarşamba günü yapılan yarışmada her okul üçer öğrenci ile temsil edilmiştir.  İnegöl Kültür Vakfı Özel Ortaöğretim Öğrenci Yurdumuzun öğrencilerinden olan Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Selim Berk Kahraman yarışmada üstün bir performans sergileyerek tüm öğrencileri elemiş ve birinci olmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş