İnegöl’de yetki Eğitim Bir-Sen’de

Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi Başkanı Sinan Aktaş, her Mayıs ayında yapılan sendika üye sayımı neticesinde, Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi’nin 818 üye sayısı ile İnegöl’de yetkiyi tekrar aldığını belirtti.

Yayınlama: 20.05.2015
968
A+
A-

Her Mayıs gerçekleştirilen sendika üye sayımı neticesinde Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi 818 üye sayısıyla İnegöl’de yetkiyi yeniden eline aldı.

 

DAHA KUCAKLAYICI VE KAPSAYICI OLACAĞIZ








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi Başkanı Sinan Aktaş,  “Almış olduğumuz yetki, sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Bu bilinçle bundan sonraki çalışmalarımızda, Milli Eğitim camiası bilmelidir ki daha kucaklayıcı ve kapsayıcı olacağız. Demokrasinin daha geniş tabanlara yayılması, sivil toplumun güçlenmesiyle gerçekleşir. Eğitim Bir-Sen’in sendikacılık anlayışında sivil toplumun güçlenmesi ana fikirdir. Bu çerçevede sadece Eğitim Bir-Sen’e değil diğer sendikalara üye olan arkadaşlarımızı kutluyor, sivil toplumun güçlenmesi yönünde verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA GÜÇLÜ, DAHA ZENGİN BİR TÜRKİYE İÇİN

Eğitim Bir-Sen’in, temel insan hakları ilkelerine dayanan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, millet iradesine de, milletin seçtiği idareye de saygı gösterilen, katılımcı demokrasinin yerleştiği, özgür birey ve sivil toplum örgütlerine gerçek anlamda var olma ve düşünce üretip teklifler sunma hak ve imkânlarının hayata geçirildiği, kimsenin ötekileştirilmediği, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği, ücretlerde ve gelir dağılımında adaletin sağlandığı, demokratik sosyal hukuk devleti olmanın gereği olarak, her vatandaşın devlet imkânlarından eşit şekilde yararlandığı, medeniyet köklerimizde var olan değerleri idrak etmiş daha özgür, daha müreffeh ve daha mutlu insanların yaşadığı daha güçlü, daha zengin Türkiye’yi var etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Sinan Aktaş, “İnegöl’de sendikacılık faaliyetlerimizde hiçbir zaman kırıcı ve yıpratıcı olmadık, olmayacağız. Hiç bir zaman sendikacılığa salt ücret sendikacılığı mantığıyla bakmadık, değerlerimizi de önceleyerek geniş bir perspektif sergiledik. Öğretmen ve memura yakışmayacak, etik olmayan hareketler içinde sendikacılık yapmadık, yapmayacağız da. Allah bu mücadelemizde yardımcımız olsun ve bizleri utandırmasın. Yetkimizin, öncelikle üyelerimize ve tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.