İnegöl’e güzel sanatlar müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, eğitim konusunda İnegöl’de eksik olan tek branşın Güzel Sanatlar olduğunu ve bu eksikliği gidermeyi hedeflediklerini belirtti.

Yayınlama: 20.10.2015
866
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün bir takım çalışmalar için bulunduğu İnegöl’de eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

“EĞİTİM ÜLKE MESELESİDİR”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Bundan 12-13 sene önce eğitim hayatını hatırladığımızda okullarda sınıfların 50’nin üzerinde öğrencinin olduğu, öğretmenlerin tebeşir parasını velilerden talep ettiği, kaloriferlerin yanmadığı, temizlik işlerinin çok aksadığı ve okul ortamının da ne kadar sağlıksız olduğunu hep beraber hafızamızda dünkü tazelikle yaşatıyoruz. AK Parti iktidarı ile beraber kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanlığımızı yapmış olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle Milli Eğitim’de, ‘Eğitim ülke meselesidir. Ülkenin geleceğini ilgilendirir. Eğitim birinci önceliğimizdir’ anlayışıyla milli eğitime vermiş olduğu önemden bugünkü noktaya gelmiş olduk. İnegöl’de 6 tane lisenin adı sayılırdı. Bugün hiçbirimiz listeye bakmadan okulların adını sayamayız. O kadar çok okulumuz var ki… Özel eğitim ile beraber 130’un üzerinde kurum… Her branşta eğitim alabilecek okul kapasitesine sahibiz. Bir branşta eksiğimiz kaldı. O da musiki icra edeceklerin yetiştirileceği güzel sanatlar lisesi. Bundan sonra hedefimiz budur. İnegöl’de ve İnegöl’ün civarında müziğe, sanata ve insanın ruhunu okşayacak, ruhunu dinlendirecek eserler oluşturacak gençlerimizin yetişmesine imkân sağlayacak bir eğitim yuvasını kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş