İşaret dili kursiyerlerine sertifika

İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından engelli çocuk, anne ve öğretmen üçgeni arasında iyi bir iletişim kurulmasını sağlamak için düzenlenen işaret dili kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Yayınlama: 28.04.2016
726
A+
A-

 

Kursu başarı ile bitiren engelli çocuk, anne ve öğretmenler, özel çocuklarla artık daha iyi şekilde anlaşır hale geldiler.

 






Törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Bu yıl açmış olduğumuz işaret dili kursumuzun ikincisini tamamladık. Kursiyerlerimize belgelerini vereceğiz. Bu kursumuzun çok değişik bir özelliği var. 4 yıldan beri devam 23 yaş üstü engelli kardeşlerimize yönelik olarak eğitimler yapıyoruz. Bir okul sisteminde kurslar veriyoruz. Bu kurslarımıza işaret dilini ekledik. Bu kurslara katılan engelli öğrencilerimiz, onarın eğitimi ile ilgilenen öğretmenlerimiz ile engelli çocuklarımızın annelerine yönelik işaret dili kursu açmıştık. Hem öğretmenlerimiz hemde engelli çocuklarının anneleri, özel çocukları ile artık çok daha sağlıklı iletişimi kuracaklar. Kursumuz öğretmenimiz Şefika Ceyhan nezaretinde verildi. Çok değerli bir kurs. Aileler bu kursun bitmesine üzüldüklerini, bu kursların dışında farklı farklı kurslara katılmak istediklerini bizlere ilettiler. Ailelerin çocukları ile iletişimine en ufak bir katkı sağlayabilirsek, bundan dolayı çok memnun oluruz. Belgelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş