Kampus hattı bugün start alıyor

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, BURULAŞ yetkililerinin İnegöl’e bir ekip gönderip keşif yaptırdığını, Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampus hattı oluşturulduğunu ifade etti. Bugün başlayacak Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampus hattı daha öncede bilindiği gibi 8C olacak. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.09.2014
1.058
A+
A-

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, yaptığı açıklamada 8C hattının bugün belirlenen güzergahta start alacağını ifade etti.

 

HER SAAT BAŞI HAT KALKACAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Kampus hattı ile ilgili biliyorsunuz bizim yazışmalarımız oldu. Burada daha önce talebimiz ile ilgili hat konusunda İNULAŞ’la görüştük. İNULAŞ da BURULAŞ’A yetkilerini aktardığından yetkili orası olduğunu ifade ettiler. Buradan oraya yazı yazıldı. Bizim talebimiz BURULAŞ tarafından değerlendirildi. Oradan bir ekip geldi. Burada incelemede bulunup keşif yaptılar ve bir hat oluşturdular. Aslında normal seyrine bakılırsa 1-2 ay sürer diyordular. Bizim ricamız doğrultusunda bunu öncelikli olarak ele aldılar. Sağolsunlar 8C diye şehir içinde belli güzergâhı kullanarak direk Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampus’u hat gideceğini bildirdiler. Okulların başlamasıyla 15 Eylül tarihinden itibaren sık aralıklarla olacak ama yarından(bugün) itibaren de, İnegöl Belediyesi’ndeki yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre de her saat başı hat olarak, dolaşacaklar. Biliyorsunuz oraya ulaşımla ilgili bakanlığımızla yazışmalarımız oldu. Ama olumlu netice alamadık. Fakat bu hattın kurulması da en azından sıkıntıları giderecek. Öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

DURUMLAR OLGUNLAŞTIĞINDA DAHA DA MEMNUN OLACAKLAR

İlk yıl olması nedeni ile bazı sıkıntıların yaşanabileceğini fakat ileride veli ve öğrencilerin memnun olacağı ifade eden Bilican, “Tabi ilk yıllarda biraz hem alışma adına hem de oradaki ilk açılmadan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı biraz velilerimiz ve öğrencilerimiz çok memnun kalmayabilirler fakat inanıyorum ki, oradaki imkânlar ileride daha güzelleştiğinde, durumlar olgunlaştığında daha da memnun olacaklar. Orada önemli birimlerimiz var. Burası da sanayi bölgesi. Orada yetişecek elemanlarımız boş kalmayacaklar. O şekilde yetiştirilecekler. İleride bu durum daha da fark edilecek. Bu vesile ile hem hattımızın hem de oradaki okullarımızın hayırlı olmasını diliyorum. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı yaklaşıyor. Dolayısıyla bu eğitim ve öğretim yılımızın bütün öğrencilerimize ve halkımıza hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş