Kanun neyse o uygulanacak

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hükümet konağı önündeki kavşakta ve Çevreyolu’nda bulunan 2 adet totem ile ilgili gerekli sıkıntıların ele alındığını belirterek; “Kanun neye karar verirse onu uygulamak durumundayız. Kesinleşmiş bir karar yok” dedi.

Yayınlama: 03.05.2016
747
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir süredir İnegöl gündeminde yer alan totemler ve eski hastane alanı projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

KESİNLEŞEN BİR KARAR YOK






Büyükşehir tarafından İnegöl’e getirilen baz istasyonlarına yönelik konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Özellikle Çevreyolundaki baz istasyonuyla ilgili tepki vardı. Merkezdekini sadece basın gündem getirdi. Bize bir tane tepki dilekçesi yok. Basın bu konuyu gündeme taşıdı ama Çevreyolu ile ilgili bine yakın imza var. Bu işle alakalı yetkilendirme Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yapıldığı için konuyu sorduk. Vodefone yetkilileri geldi. Mudanya vesaire bu konuda açılan tüm davaları kazanmış. Bizdede devam eden bir süreç var. Ben kendilerine şunu söyledim. Estetik anlamda merkezdekinin sıkıntısı var. Diğerinin de biraz daha ileriye taşınmasını bekliyoruz. Sonuçlanmış bir şey yok. Kanun neye karar verirse biz onu uygulamak durumundayız. Kesinleşmiş bir karar yok.

 

YÜZDE 85’İ MEYDAN OLACAK

Eski hastane alanında proje yarışması devam ettiğini de belirten Aktaş, “6 Haziran son gün. Proje belli olacak. Bu arada tahsisle alakalı işlemler devam ediyor. Verem Savaş Dispanseri orada ama biz Huzurevi olan alanı Sağlık Bakanlığına tahsis ettik. Huzurevini Temmuz sonu çıkartacağız. O binayı da kullanabilirler, oraya bina da yapabilirler. Otomatikman o değişimi kısa sürede halledeceğiz. Bir çalışma başladığında etap etap başlar. Yüzde 85’lik kısmı meydan olarak düzenlenecek. İnşaat çalışmamızı engelleyecek bir durum yok” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş