Kent Konseyi Harmancıklı öğrencileri ödüllendirdi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yüksel Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) girerek derece yapan Harmancıklı öğrenciler, Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu tarafından ödüllendirildi.

Yayınlama: 06.05.2016
872
A+
A-

Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu, Harmancıklı öğrencilerin kişisel gelişimine destek oluyor. TEOG ve YGS’de derece yapan öğrencilere Bursa Kent Konseyi tarafından hazırlanan set hediye edildi.

Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu, kırsal kesimde eğitim gören dezavantajlı öğrencilerin üniversite hazırlanmalarına yardımcı olabilmek amacıyla çeşitli programlar düzenliyor. Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu tarafından Harmancık Ortaokulu Konferans Salonu’nda Lisans Yerleştirme Sınavlarına girecek öğrenciler için ‘Sınav Kaygısı, Motivasyon, Özgüven, Çalışma Teknikleri, Kariyer Planlaması” konularında eğitim semineri düzenlendi. Programa Harmancık Kaymakamı Hakan Engin, Harmancık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken, Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Aygün, Harmancık Ortaokulu Müdürü İsmail Tufan, Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı, Yaşam Koçu İhsan Zeybek, Psikolog İsmail Odabaş ve Eğitim Çalışma Grubu Üyesi Hasan Hüseyin Tuncer katıldı.

Psikolog İsmail Odabaş ve Yaşam Koçu İhsan Zeybek’in konuşmacı olduğu program öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gördü. Programın sonunda ise TEOG ve YGS’de derece yapan öğrencilere Bursa Kent Konseyi tarafından hazırlanan set hediye edildi.






Daha sonra Eğitim Çalışma Grubu üyeleri Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ve Harmancık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken’i makamında ziyaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş